Pekka Nuotio kolmen K-Marketin kauppiaaksi Karkkilassa ja Lopella

Jaa

Pekka Nuotio palaa K-kauppiasuralle kolmen K-Marketin voimin.

Nuotio ottaa vastattavakseen K-Market Huhdintien 7.5.2018 lähtien, K-Market Launosen 21.5.2018 lähtien ja K-Market Lopen 11.6.2018 lähtien.– Tuntuu todella hyvältä päästä taas sorvin ääreen ja toteuttamaan kutsumusammattiaan K-kauppiaana, sanoo kauppias Nuotio.

– Aiemmin K-kauppiasuraa on kertynyt noin 10 vuotta Helsingistä, Espoosta ja Lohjalta. Pienen tauon jälkeen otin yhteyttä Keskoon ilmaisten kiinnostukseni ryhtyä jälleen kauppiaaksi Karkkilaan. Hiljalleen palaset loksahtelivat kohdilleen ja tässä ollaan, iloitsee Nuotio.

– Kaikki tulevat toimipisteet ovat hyvissä asemissa aluekeskusten lähettyvillä. Tässä on hyvät edellytykset saada kaupat loistamaan, kertoo Nuotio.

– Myymälöiden tuorepuolta kasvatetaan. Pientoimittajien tuotteita sekä lähiruokaa otetaan rutkasti lisää valikoimiin. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja toiveisiin pystytään jatkossa vaikuttamaan huomattavasti ripeämmin. Asiakkaiden toivomukset ja näkemykset ovat tärkein työkalu, jolla lähden kauppoja kehittämään. Tervetuloa siis juttusille, kertoo Nuotio.

– Henkilökunta on tehnyt hienoa työtä kaupoissa, vaikka viime vuodet ovat varmasti olleet haasteellisia myynnin kehityksen näkökulmasta. Vanha henkilökunta jatkaa myymälöissä ja yhdessä lähdemme kehittämään kaikista K-Marketeista laadukkaita ja palvelevia lähikauppoja, jotta asiakkaiden ei tarvitse kauemmaksi lähteä omalta kotikylältään, summaa Nuotio.

Kauppiaan puoliso, kokkina työskennellyt, Chissanucha Boonmee tulee myös näkymään kaupalla ja ottaa osaa kauppojen kehitykseen. Perheeseen kuuluvat myös 6- ja 10-vuotiaat pojat sekä Sulo-koira.