Petra ja Tommi Aittamaa Sysmän ja Joutsan K-Rautojen uusiksi kauppiaiksi

Jaa

K-Raudat Sysmässä ja Joutsassa saavat uudet kauppiaat Petra ja Tommi Aittamaasta elokuussa. Kauppiasuransa aloittavat Aittamaat lupaavat panostaa asiakaspalveluun ja kehittää kauppojen valikoimaa paikalliset tarpeet huomioiden.

Petra Aittamaalla on yli 20 vuoden kokemus K-Raudoissa pääkaupunkiseudulla muun muassa osastopäällikön, oston ja markkinoinnin tehtävistä. Tommi Aittamaa puolestaan siirtyy rautakauppa-alalle IT-alalta myynnin johtotehtävistä. ”Haave kauppijuudesta on kehittynyt vuosien varrella omien työtehtäviemme ohella. Itse rakennetut kaksi omakotitaloa ovat myös kerryttäneet kokemusta rakentamisesta, ja jo tuolloin syntyi ideoita palveluiden kehittämisestä mahdollisessa omassa kaupassa. Vasta muutama vuosi sitten tuntui siltä, että perhe-elämä antoi myöten hakeutua kohti haavetta ja Petra lähti meistä ensimmäisenä kauppiaskoulutukseen. Kauppijuudessa kiehtoo ensisijaisesti itsenäisyys ja halu tehdä meidän näköinen menestyvä kauppa”, Petra ja Tommi Aittamaa sanovat.

Uudet kauppiaat aikovat panostaa asiakaspalveluun. ”Haluamme kehittää Joutsan ja Sysmän K-Rautoja aluetta palvelevina ja paikallisiin asiakastarpeisiin vastaavina oman kylän rautakauppoina. Kesäasukkaiden palvelu, sisävesistön läheisyys ja vilkkaan kauttakulun huomioiminen on meille tärkeää”, Aittamaat kertovat. Myös paikallisen tuotevalikoiman kehittäminen ja yritysasiakasmyyntiin panostaminen ovat uuden kauppiasparin suunnitelmissa.

Kauppiaspari kiittelee molempien kauppojen kokenutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Asiakaspalveluun heijastuu kauppiasparin mukaan myös henkilökunnan viihtyminen ja hyvinvointi, joihin he aikovat satsata voimavaroja. ”Pyrkimyksemme on luoda positiivinen, haluttava ja kannustava työpaikka”, Aittamaat sanovat.

Aittamaan perheen muodostavat Petran ja Tommin lisäksi kaksi kouluikäistä poikaa, koira ja kaksi kissaa. Perheen harrastuksiin kuuluvat laskettelu, karate, jalkapallo ja mökkeily Kangasniemen mökillä.

Uudet kauppiaat toivottavat kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Joutsan ja Sysmän K-Rautoihin: ”Tervetuloa tutustumaan, toteutetaan suunnitelmasi ja haaveesi yhdessä”, Aittamaat sanovat.