Petri Appelgren kolmen K-Marketin kauppiaaksi Kokkolassa

Jaa

Kolme Siwasta K-Marketiksi muutettua kauppaa saa kauppiaan Kokkolassa, kun Petri Appelgren (43) aloittaa K-kauppiasuransa. Petri ottaa vaiheittain elokuusta alkaen luotsattavakseen Rytimäen, Ykspihlajan ja Mariankadun K-Marketit.

”Tavoitteenani on säilyttää ja vahvistaa pienistä lähikaupoista löytyvää kyläkaupan henkeä. Asiakkaat arvostavat nopeaa asiointia ja tuttua henkilökuntaa. Aion korostaa kaupoissani myös paikallisuutta ja mahdollisuuksien mukaan laajentaa valikoimia. Otan mielelläni vastaan valikoimatoiveita”, K-kauppias Petri Appelgren sanoo.

Petri on koulutukseltaan tietologistiikan insinööri. Kauppaelämä on tullut Petrille tutuksi vuodesta 2009, jolloin hän toimi useamman vuoden K-Citymarket Kokkolassa kauppiasveljensä, nykyisin K-Supermarket Kokkolaa luotsaavan Rami Appelgrenin mukana. Kauppiaaksi Petri siirtyy Kokkolan Tokmannin myymäläpäällikön paikalta.

”Kauppiaan työssä pääsee kehittämään itseään ja koko työyhteisöä. Jokainen päivä on erilainen, ja oman työn tulokset näkyvät selvästi. Parasta on, kun saa päivittäin olla tekemisissä ihmisten kanssa ja palvella asiakkaita”, Petri sanoo.

Petrille siirtyvät kaupat työllistävät yhteensä lähes 20 kaupan osaajaa.

Perheeseen kuuluvat myös veneteollisuudessa työskentelevä vaimo Kirsi ja kesätyön merkeissä kauppaelämään tänä kesänä tutustunut poika Santtu (14). Tuoreen kauppiaan harrastuksiin kuuluvat kevyt lenkkeily, hyötyliikunta ja asuntoautoilu.