Petri Lehti Vantaan Neste K Variston kauppiaaksi

Jaa

Petri Lehti aloittaa heinäkuun puolivälin jälkeen Neste K Variston kauppiaana. Lehti toimii kauppiaana myös Rajatorpan ja Munkkiniemen Neste K -liikenneasemilla.

”Uuden liikenneaseman kehittäminen ja johtaminen on aina mielenkiintoista. Kovalla innolla olen lähdössä pyörittämään Varistoa”, Petri perustelee päätöstä lähteä Variston kauppiaaksi. ”Haluan tehdä Neste K Varistosta alueen parhaan ja viihtyisimmän lounasravintolan, josta saa parhaat ruuat ja palvelut.”

”Olen aktiivinen lajittelija ja kierrättäjä, lisäksi materiaalihankinnoissa huomio kiinnitetään kierrätettäviin materiaaleihin ja ruuan raaka-ainepuolella kotimaisiin ja vastuullisesti tuotettuihin elintarvikkeisiin”, listaa Petri.

Petri on työskennellyt koko työuransa päivittäistavarakaupassa lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä. ”Olen ollut hedelmän punnitsijasta ostopäällikön tehtäviin kaikilla osastoilla vastuutehtävissä. Omaa yritystäni olen pyörittänyt huoltoasemamaailmassa jo 30 vuotta”, Petri kertoo.

Petri on kova kuntoilija ja luonnossa liikkuja, hän on ollut mukana aktiivisesti urheiluseuratoiminnassa 15 vuotta. Tämä harrastus nyt jää, kun hän keskittyy Variston kehittämiseen. Hänen perheeseensä kuuluu muualla työskentelevä puoliso, neljä omaa ja kaksi puolison lasta sekä yksi lapsenlapsi ja toinen tuloillaan oleva. Vapaa-aikaa hän viettää liikunnan parissa ja vastahankitun kiinteistön remontti- ja laajennustöissä.