Piiroiset myös K-Market Alavinkadun kauppiaiksi Outokummussa.

Jaa

K-Market Citykummun kauppiaat Jani (42) ja Katja Piiroinen (42) aloittavat marraskuun lopussa myös K-Market Alavinkadun kauppiaina Outokummussa. Piiroisten tavoitteena on tuoda Alavinkadulle paistouuni ja lisää paikallisia tuotteita.

Jatkossa kahta kauppaa luotsaavien Piiroisten kauppiasura alkoi jo 17 vuotta sitten K-Market Polvijärvellä.

”Tämä taitaa olla sukuvika. Veljeni on K-Market-kauppiaana Juuassa, ja myös jo eläkkeellä olevat vanhempani toimivat aikoinaan kauppiaina. Työssä kiehtoo itsenäisyys ja vaihtelevuus. Kauppiaana saa olla oman itsensä herra”, Jani Piiroinen sanoo.

Uuden kauppansa vahvuuksiksi Jani ja Katja nostavat ystävällisen ja nopean palvelun sekä hyvän valikoiman edullisine ja laadukkaine Pirkka-tuotteineen.

”Jatkamme K-Market Alavinkadun valikoimien kehittämistä asiakkaiden toiveita vastaaviksi. Tavoitteenamme on tuoda kauppaan oma paistouuni ja lisää paikallisia tuotteita”, Jani sanoo.

K-Market Alavinkatu on entinen Siwa, ja sen työllistämät viisi kaupan ammattilaista siirtyvät Janin ja Katjan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Piiroisten perheeseen kuuluu myös kaksi lasta. Vapaa-ajallaan Janin löytää kuntosalilta, lenkkipolulta koiran kanssa ja kesäisin puuhastelemasta mökillä.