Pyhtään K-Market Siltiksen kauppiaaksi Marko Saarela

Jaa

Marko Saarela aloittaa Pyhtään Siltakylän K-Market Siltiksen kauppiaana lokakuun alussa.

Marko lähtee intoa täynnä luotsaamaan Siltistä: ”Siltiksellä on pitkä perinne kauppapaikkana. Sanni Martinsuo ja Johnny Nybondas ovat tehneet henkilökuntansa kanssa hienoa työtä kaupan eteen ja tästä on hyvä jatkaa”, Marko kertoo. ”Jatkossakin panostamme asiakaspalveluun, asioinnin helppouteen ja asiakastoiveiden toteuttamiseen. Tavoitteena on tarjota alueiden asukkaille kaikki tarvittava helposti ja lähellä.”

Lähituottajien valikoima on Siltiksessä nyt jo laaja mutta Marko lupaa kasvattaa valikoimaa myös tältä osin. Henkilökunnasta huolehtimisen ja panostamisen Marko kokee tärkeäksi. ”Kaupan ala muuttuu hurjaa vauhtia joten haluan tarjota henkilökunnalleni mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.”

”Kauppa on kiinnostanut minua jo lapsesta pitäen. Rakensimme serkkuni kanssa mummolan piharakennukseen kaupan ja vaari hankki meille oikean kassakoneenkin. Sukulaiset saivat toimia asiakkaina”, Marko muistelee.
Ennen kauppiasuraansa Marko on toiminut yhdeksän vuoden ajan Keskossa kaupan valmentajana. ”Tämä on mielekäs siirtymä valmentajan tehtävistä kauppiaaksi. Pääsen käytännössä tekemään monia asioita, joita olen aikaisemmin kouluttanut.”

Vapaa-ajalla Marko pyöräilee, käy kuntosalilla, liikkuu luonnossa ja lataa akkuja Lapissa. ”Koska työmatka on nyt vain kymmenen kilometriä, tavoitteenani on kulkea matka pyörällä aina, kun on mahdollista.”