Raimo Pudas ottaa haltuun K-Citymarket Raahen – Ahokedot viettämään eläkepäiviä

Jaa

Raimo Pudas aloittaa 1.4.2020 K-Citymarket Raahen kauppiaana yhdessä puolisonsa Kristan kanssa. Raahen nykyiset kauppiaat Päivi ja Seppo Ahoketo jäävät eläkkeelle kolmekymmentä vuotta kestäneeltä kauppiasuraltaan.

Pudas siirtyy Raaheen Oulun K-Supermarket Kaijonharjusta, jossa hän on ollut kauppiaana vuodesta 2017. K-Citymarket Raahe on kauppiaan kolmas kauppapaikka. Pudakset ovat paluumuuttajia: ennen Kaijonharjua he työskentelivät Raahen K-Supermarket Kreivintorin kauppiaina.

”Lähdemme positiivisella mielellä Raaheen, ja odotukset uuden kauppapaikan suhteen ovat korkealla. Meillä on hyviä kokemuksia alueesta ja asiakkaista, joten on mukava lähteä rakentamaan alueen asiakkaiden näköistä ja arvoista kauppaa. K-Citymarket Raahe on perinteinen kauppapaikka, jota on kehitetty pitkällä aikajänteellä. Kiitos kuuluu Päivi ja Seppo Ahokedolle, joiden työ näkyy myös hyvänä asiakastyytyväisyytenä”, Pudas kertoo.

K-Citymarket Raahen henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden kauppiaan palvelukseen.

”K-kauppiaana olossa mielenkiintoisinta on yrittäjyys ja se, että pääsee toteuttamaan itseään. Sen myötä toiminta on monipuolista. Yrittäminen näkyy myös arjen rutiineissa, ja Krista-puoliso onkin tiivisti mukana päivittäisissä kaupan toiminnoissa.”

Kaupan askareihin osallistuvat tarpeen mukaan myös kauppiasperheen lapset Santeri (19), Veera (17) ja Henri (14).

Päivi ja Seppo Ahoketo eläkkeelle

Aiemmat kauppiaat Päivi ja Seppo Ahoketo aloittivat K-Citymarket Raahessa vuonna 2005, kun samalla paikalla sijainnut K-Supermarket laajennettiin K-Citymarketiksi. Eläkepäivät kutsuvat pariskuntaa huhtikuussa päivälleen tasan kolmenkymmenen vuoden kauppiasuran jälkeen.

”Vuosiin on mahtunut huikea kaari kaupan kehitystä, muutosta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Sitä on yrittäjyys, antoisaa. Kiitos kaikille kanssamme tätä työtä tehneille, henkilökunnalle, asiakkaille, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille näistä vuosista. Onnea Raimolle ja Kristalle, kapula on teillä”, edelliset kauppiaat Päivi ja Seppo Ahoketo kiittävät.