Rauman Intersportissa kauppiasuransa aloittavat Teemu ja Maaria Holma

Jaa

Teemu ja Maaria Holma aloittavat yrittäjänuransa Rauman Intersportissa lokakuun lopulla. Molemmat ovat urheilukaupan ammattilaisina liigatasoa.

”Kauppiuus on ollut meillä pidempiaikainen haave, ja sen eteen on tehty töitä jo vuosia”, kertoo Teemu. ”Tunnelmat ovat tietysti odottavat ja hieman jännittyneet. Saamme kuitenkin luotsataksemme hyvin hoidetun kaupan, joten turvallisin mielin siirrymme yrittäjän urallemme”.

”Haluamme olla Rauman palvelevin kauppa”

Rauman Intersport on jatkossakin muodikkaiden urheiluvaatteiden ja jalkineiden ostospaikka ja eri lajien harrastajat huomioidaan monipuolisesti.

”Meillä tulee olemaan Intersportin hyvä valikoima ja panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun. Meillä on hyvä ja kokenut henkilökunta ja haluammekin olla Rauman palvelevin kauppa”, Teemu ja Maaria lupaavat.

Teemu on koulutukseltaan fysioterapeutti, mikä onkin vahvuus urheilukauppiaalle. Hän on työskennellyt koko työuransa Intersport-ketjussa eri tehtävissä. Maaria on kaupan alan ammattilainen, hänellä on pitkä työura H&M:n palveluksessa ja viimeisen vuoden hän on työskennellyt Lahden Karisman Intersportissa.

Teemu ja Maaria ovat innokkaita liikkujia. Teemu tunnustaa, että lähinnä sydäntä hänellä on juoksu ja pallopelit. ”Vapaa-aika vietetään perheen kesken tai urheilua seuraten tai liikkuen”.