Rautia – K-maatalous Kaavi avasi uusissa tiloissa

Jaa

Kauppiaiden Olli Nykäsen ja Heidi Jokiniemen keväästä saakka luotsaama Rautia – K-maatalous Kaavi vietti avajaisjuhliaan 29.11. Uudet, remontoidut tilat on tehty entisiin K-marketin tiloihin. Uusien kauppiaiden myötä on Rautian rinnalle saatu K-maatalous-myymälä. Kaavin K-maatalous tarjoaa ainoana tuotantorakennus- ja karjatalouskonekauppaa Kuopion ja Joensuun alueilla.

Rautiaan on uusien tilojen myötä saatu tuotteet näyttävämmin esille ja valikoimia on pystytty lisäämään kaikilla tuotealueilla. Uudella sisustusosastolla keittiökalusteet, kylpyhuoneet, valaisimet ja uunit ovat pantu esille kokonaisuuksina. Rautiasta saa kodinelektroniikkaa ja pienkoneita kuten ruohonleikkureita ja perämoottoreita soutuveneisiin. Puutavaravalikoima on uuden hallin ja kalusteiden myötä monipuolisempi. Rautia-talomyynti ja asennuspalvelu on aloitettu Kuopion ja Siilinjärven alueelle.

Uutena valikoimiin on tullut sitten 60-luvun hyvä perusvalikoima hevos- ja ratsastustarvikkeita. Lisäksi kaupasta löytyvät vapaa-ajantuotteet metsästykseen ja kalastukseen. Rautian palvelut täydentyvät ensi keväänä puutarhamyymälällä ja mökkitalkkaripalveluilla.

Rautia K-maatalous Kaavin vaikutusalue on Kaavi, Tuusniemi, Vehmersalmi, Juankoski, Riistavesi sekä mökkiläisasukkaat ympäri Suomen. K-kauppiaan ja JG-Yhtiöt Oy:n kokonaisinvestointi tähän kohteeseen oli noin 150 000 euroa.

Rautia K-maatalous Kaavin palveluksessa on kauppiaspariskunnan lisäksi suoraan 11 ihmistä ja välillisesti kuljetustoiminnassa 2 ihmistä. Kesän aikana rekrytoitiin kaupan palvelukseen 3 ihmistä maatalousmyyntiin, tuotantorakennusten aluemyyntiin ja Rautian talomyyntiin.

Aukioloajat ovat arkisin 8.30 – 17.00 ja lauantaisin 8.30 – 13.00.