Reijolan uuden K-Marketin kauppiaina jatkavat Toni ja Henna Ahonen

Jaa

Joensuun Reijolassa uuden K-Marketin rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja sen kauppiaina jatkavat nykyisen K-Market Reijolan kauppiaat Toni ja Henna Ahonen. Ahoset luotsaavat myös Hammaslahden K-Marketia.

Toni ja Henna Ahonen ovat toimineet kolme vuotta Reijolan K-kauppiaina. Hammaslahden K-Market on ollut heillä vuoden ajan. ”Olemme iloisia ja innoissamme, kun seuraamme uuden kaupan rakentumista. Rakentaminen on kiinnostanut kovasti nykyisiä asiakkaitamme ja rakentamisen edistymistä on ollut mukava seurata naapurista”, Ahoset iloitsevat. Uusi K-Market avataan alkutalvesta.

Toni Ahonen kertoo, että Reijola on perinteinen kauppapaikka ja siellä on toiminut jo kymmeniä vuosia K-kauppa. ”On hienoa päästä tarjoamaan uskolliselle asiakaskunnallemme sekä kaikille muillekin uusi ja nykyaikainen ruokakauppa sekä sen palvelut. Jatkossa pystymme entistä paremmin reagoimaan asiakkaiden toiveisiin niin valikoiman kuin palvelujen suhteen. Myös ruoan verkkokauppa jatkuu palveluvalikoimissamme ja tätäkin osa-aluetta tulemme entisestään kehittämään”, lupaa Toni.

Vanhasta kaupasta mukaan vain tuttu henkilökunta ja hyvä henki 

”Uuteen K-Marketiin saamme lisää tilaa ja väljyyttä. Se on nykyaikainen ja raikas”, hehkuttaa Toni. ”Tästä vanhasta kaupasta viemme mukanamme kaupan hyvän hengen ja palvelun, kaikki muu on uutta. Tuttu ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa uudessa kaupassa. Tarvitsemme myös lisää henkilökuntaa ja heidän rekrytointinsa on jo käynnissä”.

Samalla päivitetään K-Market Hammaslahden palveluja, sinne saadaan paistouuni, missä paistetaan jatkossa lämpimiä leipiä ja leivonnaisia vuoden jokaisena päivänä.

Ahoset ovat hyvillään myös K-ryhmän panostuksesta Pohjois-Karjalaan: ” Tänne on saatu uusia kauppoja viime vuosina, kuten Ylämyllylle ja Rantakylään”.