Saku Kytölä kauppiaaksi K-Supermarket Hakunilaan

Jaa

Saku Kytölä aloittaa vappuna K-Supermarket Hakunilan kauppiaana Vantaalla.

K-Supermarket Hakunilan nykyiset kauppiaat Janne ja Tiina Jutila jatkavat K-Supermarket Kellokosken kauppiaina.

”Tuntuu mukavalta ja haastavalta”, Saku kertoo tunnelmistaan. ”Hyppäys isompaan kauppaan tuntuu kuitenkin luontevalta ja olen innolla lähdössä vetämään Hakunilan supparia.”

Saku on viettänyt välivuotta kauppiashommista. Aikaisemmin hän on toiminut Pasilassa K-Market Ratiksen kauppiaana 13 vuotta.

”Hommat Hakunilassa alkavat henkilökuntaan tutustumalla ja sitten heidän kanssaan alamme toteuttamaan omaa liikeideaamme”, Saku kertoo.

”Tuon runsaasti lisää valikoimaa ja nostan tuoreosastot uuteen kukoistukseen. Haluan K-Supermarket Hakunilan olevan alueen palvelevin ruokakauppa, joka tarjoaa herkkuja niin arkeen kuin juhlaankin.”

K-Supermarket Hakunilan vastuullisessa toiminnassa huomioidaan kaupan ekologiset, sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset. ”Ruokahävikin pienentäminen korostuu kaikessa toiminnassa. Haluan tuoda kattavasti lähituottajien sekä kotimaisten pientuottajien tuotteita valikoimiimme”, Saku listaa. Turvallisuus on myös tärkeä osa kaupan arkea ja tarkoilla toimilla taataan henkilökunnan turvallinen työskentely sekä asiakkaiden asiointi.

Saku Kytölällä on pitkä ura kaupan alalla. Ennen vuonna 2006 käynnistynyttä kauppiasuraansa hän työskenteli Lauttasaaressa K-Supermarketeissa.

Saku Kytölän perheeseen kuuluvat puoliso ja kolme lasta. Harrastuksiin kuuluvat monipuolinen liikunta, golf ja kalastus.