Sami ja Linda Riikola aloittavat kauppiaina K-Supermarket Eväskellarissa Savonlinnassa

Jaa

Savonlinnan K-Supermarket Eväskellarin kauppiaina aloittavat syyskuun alussa Sami ja Linda Riikola.

Sami ja Linda Riikola odottavat jo kovasti Savonlinnaan ja Kellarpellon alueelle muuttoa. ”Yrittäjänä ja kauppiaana toimiminen on ollut meidän yhteinen haaveemme jo pitkään ja Pirkanpäivänä se toteutuu”, iloitsevat Sami ja Linda. ”Eväskellarissa asiat ovat hyvässä kunnossa ja lähdemme kehittämään kauppaa yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Kiitoksemme Esa ja Sari Kettuselle hyvin hoidetusta kaupasta, tästä on meidän hyvä jatkaa Eväskellarin tarinaa.”

Asiakkaan on tunnettava itsensä tärkeäksi Eväskellariin tullessaan

”Haluamme luoda Eväskellariin kulttuurin, jossa asiakas tuntee olevansa tärkeä kauppaan tullessaan. Asiakkaidemme kuunteleminen ja palautteisiin reagoiminen on meille erityisen tärkeää. Aiomme olla ajan hermolla ja tarjoamme asiakkaillemme aina jotain uutta”, kertovat Riikolat suunnitelmistaan.

”Työntekijät ovat meille tärkeitä ja haluamme tarjota heille turvallisen työpaikan, jossa voi kehittyä ammatissaan. Innostunut ja osaava henkilökunta takaa sen, että kaupassamme on mukava asioida ja saa yhdellä ostosreissulla kaiken niin arkeen kuin juhlaan.”

Sami on työskennellyt aiemmin S-ryhmässä useassa eri osuuskaupassa esimiestehtävissä viimeisen kymmenen vuoden ajan. Linda on taloushallinnon taitaja ja tulee kauppiaaksi palkanlaskijan tehtävistä, joissa hän on työskennellyt viisi vuotta.

Koti, ruoka ja perhe ovat tuoreille kauppiaille tärkeitä asioita. Perheeseen kuuluu Zara-koira, joka huolehtii, että ulkoiltua tulee joka päivä luonnossa. ”Kellarpellon alueen koirapuisto tarjoaakin myös Zaralle mukavan paikan ulkoilemiseen. Harrastamme yhdessä kesäisin pyöräilyä ja odotamme, että pääsemme kiertämään Savonlinnan hienoja järvimaisemia.”