Sami Ristiniemi kolminkertaiseksi K-Market-kauppiaaksi Kotkaan

Jaa

Sami Ristiniemi (40) aloittaa K-kauppiasuransa kesäkuussa K-Market Karhulan kauppiaana. Ensi tammikuuhun mennessä Samille siirtyvät vaiheittain myös K-Market Rauhala ja K-Market Metsäkulma. Kaupat ovat entisiä Siwoja ja Valintataloja.

Samin aiempi työura muun muassa Kouvolan Lakritsin tehtaanjohtajana ja TV-tuottajana varmistaa hyvän näkymän tavarantoimittajapuolelle ja markkinointiin.

”Kun hyvää ruokaa rakastavalle tarjoutui mahdollisuus olla oman kotikaupungin omassa kaupunginosassa Karhulan perinteisen ja vilkkaan torin reunalla kauppiaana… Tarvitseeko enempää edes sanoa?” Sami kuvailee tuntojaan. Myös Samin ystäväpiiristä löytyvät monet K-kauppiaat vaikuttivat esimerkillään päätökseen ryhtyä kauppiaaksi.

Kauppojen valikoimaa rakennetaan jatkossa asiakkaiden toiveet edellä. Tavoitteena on tarjota alueiden asukkaille kaikki tarvittava helposti ja lähellä.

”K-Market Karhulassa on ehdottomasti Kotkan paras lihatiski. Näin on ollut jo vuosikymmenten ajan ja tulee olemaan jatkossakin. Olemme jo yhdessä kaupan lihamestarin kanssa hieman kehitelleet meille uusia omia tuotteita”, Sami vihjaa.

Kaupat työllistävät yhteensä yli 20 kaupan osaajaa, jotka siirtyvät Samin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupoista löytyy myös arkea helpottavia lähipalveluita kuten Matkahuollon pakettipalvelu ja Osta & Nosta -käteisnostopalvelu. Karhulassa ja Metsäkulmassa on myös Postin palvelut.

Samin perheeseen kuuluvat lapset Ronja (8), Sofia (6) ja Urho (4) sekä vahtikoira Noppa. Vapaa-ajalla tuore kauppias harrastaa kotitalonsa, vuonna 1886 rakennetun pappilan ikuista remontointia sekä aina ajan salliessa kalastelee ”Suomen parhaassa lohijoessa”, Kymijoessa.