Sammy ja Sanna-Maija Korpinen aloittavat kauppiasuransa Tikkakoskella

Jaa

Korpiset aloittavat K-Market Tikkarin kauppiaina huhtikuun alusta.

Sammy Korpinen on päivittäistavarakaupan todellinen ammattilainen, jonka ura kaupan työssä alkoi jo vuonna 1990 Keuruulla. Useamman käänteen jälkeen hän päätyi Mika ja Tiina Lankisen palvelukseen ensin Varkauteen, sieltä Suolahteen ja sitten K-Citymarket Äänekoskelle. Kauppiaaksi hän siirtyy Äänekosken K-Citymarketin päivittäistavarapuolen päällikön ja lihamestarin tehtävistä. Sanna-Maija Korpinen työskentelee samassa kaupassa kassa- ja asiakaspalvelutehtävissä.

”Kiitämme Mika ja Tiina Lankista sparrauksesta ja mahdollisuudesta kasvaa sekä kehittyä kauppiaan tehtäviin”, sanoo 22 vuoden ajan Lankisilla töissä ollut Sammy.

Korpiset iloitsevat, että pääsevät aloittamaan kauppiasuransa juuri K-Market Tikkarissa: ”K-kauppa on toiminut kylällä pitkään ja on hienoa päästä jatkamaan tätä perinnettä. Haluamme tarjota henkilökuntamme kanssa Tikkakosken parasta palvelua.” 

Kauppiaina Sammy ja Sanna panostavat lähituotteisiin, tuoretuotteisiin ja valikoimaan, joka on räätälöity tikkakoskelaisille. Ajatuksena on myös järjestää asiakkaille erilaisia elämyksellisiä tapahtumia. Lähituottajia he kehottavat ottamaan reippaasti yhteyttä.

Vapaa-ajalla perheessä riittää vilskettä: perheessä on neljä poikaa ja kolme tyttöä iältään 4–18 vuotta.