Samuel ja Sara Satomaa uuden K-Market Pateniemenrannan kauppiaiksi Ouluun

Jaa

Oulun Pateniemenrantaan rakentuu uusi K-Market ja sen kauppiaiksi tulevat Samuel ja Sara Satomaa. Kauppa avautuu loppuvuodesta ja henkilökunnan rekrytointi on alkanut.

Satomaat tunnustavat, että tuntuu hyvältä päästä suunnittelemaan ja avaamaan täysin uutta kauppaa kehittyvälle alueelle. ”Pateniemenrantaa rakennetaan kovaa tahtia ja ympärillä oleva Pateniemi sekä Herukka ovat kaivanneet K-Marketia jo useamman vuoden.”

”Uudesta kaupastamme luomme ’oman kotisataman kaupan’, joka palvelee juuri sen alueen asukkaita niin arjessa kuin juhlassakin. Asiakaslähtöisyys on meille tärkein asia ja toivommekin että asiakkaat tulevat rohkeasti esittämään toiveita tuotteista ja palveluista, joita he kaupaltaan tahtovat”, Sara ja Samuel sanovat. Palautteita kerätään kaupan Facebook-sivuilla ja Instagramissa (@kmpateniemenranta).

K-Market Pateniemenrannassa otetaan vastuullisuus huomioon kaikissa toiminnoissa. ”Pienistä asioista syntyy suuri kokonaisuus. Esim. jätteeksi päätyvän hävikin määrää minimoidaan ResQ -hävikkimyynnillä ja lahjoituksilla. Tekniikka ja laitteet ovat nykyaikaisia sekä energiaa säästäviä”, Satomaat listaavat. ”Työllistämme myös mielellämme alueen nuoria.”

Työntekijöiden haku on alkanut

K-Market Pateniemenrantaan tarvitaan uutta henkilökuntaa noin kahdeksan henkilöä. ”Töitä on tarjolla reippaille ja iloisille asiakaspalveluhenkisille tekijöille! Tarvitsemme sekä koko- että osa-aikaisia työntekijöitä. Mikäli koet olevasi osa meidän dreamteamia, niin laita hakemusta tulemaan sähköpostitse (samuel.satomaa@k-market.com). Työt alkavat marraskuun loppupuolella”, Samuel kehottaa.

Samuel ja Sara Satomaa ovat tällä hetkellä K-Market Kokkokankaan kauppiaita. Kauppiasura heillä on alkanut 2018 K-Market Kaakkurissa ja K-Market Kokkokankaalla. ”Sitä ennen olemme olleet teini-iästä saakka kaupassa töissä”, Satomaat kertovat.

Samuelin ja Saran perheeseen kuuluu 2,5-vuotias tytär ja he kertovat, että vapaa-ajasta valtaosta menee tavalliseen perhearkeen ja ystävien kanssa ajanviettoon. Lisäksi Sara viihtyy tallilla hevosten ja lännenratsastuksen parissa ja Samuel nauttii kesäisin golfista ja talvisin moottorikelkkailusta, jääkiekkoa ja salibandyä unohtamatta.