Sanni Martinsuo aloittaa K-Market Siltiksen kauppiaana Siltakylässä Pyhtäällä

Jaa

Sanni Martinsuo (27) toivoo tulevilta asiakkailtaan paljon tuotetoiveita. Hän aloittaa kauppiasuransa Pyhtäällä K-Market Siltiksen uutena kauppiaana syyskuun alussa.

”Nautin työstä kaupassa, pidän asiakaspalvelusta ja työn päivärytmistä. Ajatus kauppiaaksi ryhtymisestä syntyi pikkuhiljaa. Alkusysäyksen kauppiasuralle lähtemisestä sain nykyiseltä esimieheltäni, kauppias Marko Kindstedtiltä, joka vihjaisi, että kauppiuus sopisi minulle,” kertoo Sanni Martinsuo.

Sanni Martinsuo on työskennellyt viimeiset 9 vuotta K-Supermarket Loviisassa. Työn ohella hän on suorittanut myyjävalmennuksen ja esimiesvalmennuksen. Ajatus kauppiaaksi ryhtymisestä kypsyi mielessä ja keväällä 2017 Sanni suoritti K-ryhmän kauppiasvalmennuksen.

K-Market Siltikseen siirtyy helposti lähestyttävä ja positiivinen kauppias, joka kuuntelee asiakkaita:

”Toivon että uuden kauppani asiakkaat tulevat rohkeasti juttelemaan ja esittämään tuotetoiveita. Haluan jatkaa edellisen kauppiasparin luomaa kyläkauppatunnelmaa omalla tyylilläni”, jatkaa Sanni.

Sannin puolisoa, Johnny Nybondasia, tullaan myös näkemään kaupalla, vaikka hän työskentelee päätoimisesti muissa tehtävissä. Vapaa-ajallaan Sanni urheilee ja harrastaa musiikkia. Kesäisin harrastuksiin lukeutuu myös veneily.