Savonlinnan Hernemäen ja Pihlajaniemen K-Marketit Kimmo Kaksoselle

Jaa

Kimmo Kaksoselle tulee kaksi uutta K-Marketia Savonlinnasta. K-Market Pihlajaniemi ja Hernemäki siirtyvät Kimmolle heinäkuun aikana. Kimmolla on entuudestaan Savonlinnan K-Market Kirkkokatu.

”Jokainen kolmesta K-Marketistani tulee erottumaan asiakkaidensa näköisellä valikoimalla. Paikallisuus on minulle lähellä sydäntä ja suosin lähituottajia ja tavarantoimittajia. Olen myös ahkera somettaja ja kerron mielelläni kauppamme kuulumisia esim. Facebookissa”, kertoo Kimmo.

”Mukava päästä palvelemaan laajemmin Savonlinnan toimintaympäristössä ja omalla kotipaikkakunnalla. Savonlinna on mahtava kaupunki ja asukkaat ihan huippuja. Tervetuloa palveltavaksi, antamaan kehitysideoita ja moikkaamaan kauppiasta sekä henkilökuntaa”, Kimmo kehottaa.

Kimmo on päivittäistavarakaupan tosiammattilainen. Hän on aloittanut kaupan työt Savonlinnan K-Citymarketin kassalla 2001 ja siitä ura on jatkunut saman kaupan ruokapuolen tehtäviin. Kimmolla on suoritettuna esimiehen erikoisammattitutkinto ja K-ruokakauppiasvalmennus. 2014 hän aloitti Neste K Warkaudenportissa kauppiaana ja syksyllä 2019 Savonlinnan K-Market Kirkkokadulla.

Kimmolla on tiedossa töiden puolesta kiireinen kesä ja henkilökohtaisella puolella jännä syksy, jolloin hän on menossa naimisiin. Perheeseen kuuluvat avopuolison lisäksi lapset Oliver (2) ja Tinja (5). Vapaa-aikaa hän viettää perheen kanssa sekä veneillen ja golfaten. Tosimielessä hän harrastaa snookeria ja biljardia ja kiertää vuosittain kilpailuissa eri puolilla Suomea. Biljardissa hänellä on tavoitteet SM-kisoissa.