Sonja Forss aloittaa myös K-Market Savelan kauppiaana

Jaa

K-Market Pukinmäen kauppias Sonja Forss ryhtyy Helsingissä myös K-Market Savelan kauppiaaksi 4.9.

K-Market Savela on entinen Siwa ja sijaitsee lähellä Sonjan nykyistä kauppaa. ”Kiitos kaikille Savelan asiakkaille, jotka olette jo käyneet kuluvan vuoden aikana kyselemässä minua teille kauppiaaksi. Se on lämmittänyt nuoren kauppiaan mieltä, ja siksi on erityisen mukava aloittaa kauppiaananne”, Sonja iloitsee.

K-Market Savelassa Sonja lupaa ensimmäiseksi kehittää tuoreosastoja ja kasvattaa jonkin verran valikoimaa asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Hän aikoo panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun ja asioinnin helppouteen sekä monipuolisiin, alueen asiakkaita palveleviin tarjouksiin. Tavoitteena on tehdä K-Market Savelasta ”hyvän fiiliksen kauppa”.

”Asiakastoiveita otetaan ilolla vastaan. Tehdään yhdessä Savelasta teitä parhaalla mahdollisella tavalla palveleva kauppa”, Sonja kannustaa asiakkaita.

Vajaat kaksi vuotta kauppiaana K-Market Pukinmäessä toiminut 35-vuotias Sonja kokee toteuttavansa kauppiaan työssä unelmaansa työelämässä.

” Vaikka arki on välillä erittäin hektistä, ja käsiä, jalkoja ja ajatusnystyröitä saisi olla muutama pari lisää, en osannut arvata, kuinka paljon tätä työtä tykkään tehdä. Rakastan myymälätyöskentelyä, jossa saan muun työn ohella olla ihmisten kanssa tekemisissä – meillä on aivan ihania asiakkaita! Minulle on myös tärkeää olla kannustava ja positiivinen esimies. Haluan, että kaikilla on töissä hyvä olla, koska fiilis välittyy aina myös asiakkaille”, Sonja sanoo.

K-Market Pukinmäki työllistää 11 ja K-Market Savela kuusi kaupan alan ammattilaista.

Sonjan perheeseen kuuluu tytär Matilda (9), jota tullaan näkemään varmasti myös Savelan kaupalla. Sonjan ja Matildan vapaa-aika kuluu kaupan lisäksi tanssiharrastusten ja koiran kanssa puuhastelun parissa.