Suvi Hussi kauppiaaksi Harjavallan K-Supermarket Myllyyn

Jaa

Suvi Hussi astuu ensi kertaa kauppiasrooliin, kun hän aloittaa maaliskuun alusta Harjavallan K-Supermarket Myllyn kauppiaana.

”On huikeaa päästä aloittamaan kauppiasura K-Supermarket Myllyssä. Olen opiskellut Satakunnassa ja nyt palaan tänne takaisin”, Suvi Hussi (30) iloitsee. ”Odotan innolla, että pääsen tutustumaan kauppaan ja sen henkilökuntaan sekä asiakkaisiin.”

”Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä K-Supermarket Myllyyn ja asiakastyytyväisyyteen panostamme jatkossakin. Me haluamme tarjota Harjavallan parasta asiakaspalvelua!”

Suvi odottaa innoissaan, että hän pääsee kehittämään kaupan tuoreosastoja ja tutustumaan paikallisiin tuotteisiin ja toimijoihin. Valikoimaa kasvatetaan ja siinä huomioidaan erityisesti asiakkaiden toiveet. ”Haluan myös kehittää kaupan ruokaisuutta, tuoda lisää virikkeitä arkiruuanlaittoon ja tarjota helposti mukaan otettavia vaihtoehtoja. On hienoa päästä kehittämään kauppaa osastoittain yhdessä henkilökunnan kanssa.”

K-Supermarket Mylly on tiivis osa yhteisöä

”Vastuullisuus on tärkeä osa kaupan toimintaa. Haluan viestiä kaikesta tekemisestämme avoimesti niin kaupassa kuin somen puolella”, kertoo Suvi. ”Valikoimanhallinnalla pyrimme minimoimaan ruokahävikin määrän ja päämääränä on, että hyllyiltä löytyy juuri asiakkaidemme toivomia tuotteita. Haluan, että Mylly on jatkossakin tiivis osa yhteisöä. Tuomme tarjolle pientuottajien tuotteita tästä läheltä. Lisäksi työllistän mielelläni kasvavia kaupan alan ammattilaisia, joten eikun hakemusta tulemaan!”, Suvi kehottaa.

Suvi on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on koko työuransa työskennellyt tavalla tai toisella elintarvikkeisiin liittyvissä tehtävissä. Kaupan työt ovat Suville tuttuja jo lapsesta saakka. Hän on kauppias jo toisessa polvessa, Suvin isä toimii myös K-kauppiaana. Valmistumisen jälkeen Suvi on työskennellyt viestintäalalla ja turkulaisessa leipomoalan yrityksessä myynti-, markkinointi- ja projektitehtävissä, joissa K-kaupat tulivat tutuksi myös toimittajan puolelta.

Viimeisimpänä, ennen kauppiaskoulutukseen lähtöä, Suvi työskenteli IT-konsulttina elintarviketeollisuuden asiakkaiden parissa. Kauppiaskoulutuksen hän suoritti viime vuonna K-Supermarket Manhattan Cityssä Turussa, josta mukaan tarttui loistavat eväät tulevaa varten. ”Nyt minulle tarjottiin mahdollisuutta päästä omaan kauppaan – ja tottakai tartuin tilaisuuteen.”

Suvin perheeseen kuuluu puoliso, rakennusalalla rakennusinsinöörinä työskentelevä Toni Tuominen, joka toimii tärkeänä sparraajana kotona. ”Vapaa-ajallani nautin matkustamisesta – kun tilanne sen taas sallii – ja yhteisestä tekemisestä ystävieni ja perheen kanssa. Käyn toiminnallisella kuntosalilla ja harrastan jalkapalloa. Tykkään myös kokkailla hyviä ruokia yhteisiin illanviettoihin”, kertoo Suvi harrastuksistaan.