Tampereen uuden K-Supermarket Kalevan kauppiaaksi Jani Kangasniemi

Jaa

Jani Kangasniemi tulee uuden K-Supermarket Kalevan kauppiasyrittäjäksi. Kauppa avataan loppukesästä 2021.

Kauppiaana Ylöjärvellä K-Supermarket Linkissä ja K-Market Vuorentaustassa toimiva Jani kertoo odottavansa innon ja jännityksen sekaisin tuntein tulevaa. ”Uuden kaupan rakentaminen tyhjästä on äärimmäisen mielenkiintoista. Avaukseen on vielä aikaa ja paljon on tehtävää. Suunnittelutyöt ovat hyvässä vauhdissa.”

”Kaleva on voimakkaasti kasvavaa aluetta ja näen, että siellä on kysyntää nopean asioinnin ja hyvän valikoiman ruokakaupalle. K-Supermarket Kaleva on hyvin saavutettavissa kävellen, pyörällä, ratikalla tai omalla autolla. Auton saa näppärästi parkkiin 140-paikkaiseen autohalliin”, kertoo Jani.

Uuteen kauppaan rekrytoidaan noin 20 työntekijää.

Jani Kangasniemi on toiminut K-Supermarket Linkissä kauppiaana neljä vuotta ja K-Market Vuorentaustassa kolme vuotta. Ennen kauppiasuraa hän on tehnyt pitkän työuran K-ryhmän palveluksessa.

Vapaa-ajalla Jani ulkoilee naisystävänsä kanssa. ”Olemme kiertäneet useita luonnonsuojelualueita. Kuntosali, maastopyöräily, golf ja sulkapallo ovat myös hyvää vastapainoa työpäiville, ja rintamamiestalo tarjoaa mukavaa puuhaa.”