Tässä ovat Länsi-Suomen vuoden 2019 parhaat K-Market-kauppiaat

Jaa

Tittelin saivat Pirkanmaalla K-Market Vehmaisten Tomas ja Kirsi Laakso, Lounais-Suomessa Ruusun ja Rautatientorin K-Marketien Marko Mondolin ja Kaisa Lahtovaara-Mondolin ja Pohjanmaan-Satakunnan alueella K-Market Saumantien Toni Hahka.

Länsi-Suomen parhaita K-Marketeja palkittiin tammikuussa. Parasta K-Marketia valittaessa kriteereinä ovat liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi.

”Suuri kiitos palkinnosta kuuluu mahtavalle henkilökunnalleni sekä asiakkaille. Noin puolitoista vuotta sitten remontoimme K-Marketin lattiasta kattoon ja on ollut hienoa huomata kuinka asiakkaat ovat ottaneet kaupan entis​tä enemmän omakseen remontin jälkeen. Olen äärettömän ylpeä sekä kaupastani että henkilökunnastani”, hehkuttaa K-Market Saumantien kauppias Toni Hahka

”Olemme kiitollisia ja ylpeitä saamastamme palkinnosta mutta ilman mahtavaa ja sitoutunutta henkilökuntaamme tämän ei olisi ollut mahdollista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, henkilökuntamme todella viihtyy työssään ja se näkyy, tämän ovat asiakkaammekin kertoneet havainneensa”, kiittelevät iloisina K-Market Ruusun ja K-Market Rautatientorin kauppiaat Marko Mondolin ja Kaisa Lahtovaara-Mondolin.

Kunniamaininnoilla palkittiin seuraavat K-Marketit:

  • Vuoden tulokas: K-Market Pyynikinkulma, kauppias Nina Hannonen
  • Vuoden henkilöstöjohtaja: K-Marketit Pahkavuori, Ollikkala ja Ahlaisi, kauppiaat Tarja ja Sauli Kaartinen
  • Vuoden teko: K-Market Merikarvia, kauppiaat Janne ja Linda Vuollo.Vuollot nostivat suomalaisen ruoan kaupassaan näkyväksi merkitsemällä tuotteet sinivalkoisilla Hyvää Suomesta -hyllynreunamerkeillä.
  • Hyvä asiakastyytyväisyys: K-Market Kuortane, kauppiaat Mikko ja Anne Myllärinen
  • Plussa-kanta-asiakasohjelman hyvä toteutus: K-Market Tampereen asema, kauppias Mikko Valtonen; K-Market Pippuri, kauppias Jukka Peltonen; K-Market Otavankatu, kauppias Miikka Lavanto; K-Market Handelsboden, kauppias Annika Liljeqvist