Teemu ja Anniina Haapaniemi K-Market Kissanmaan ja Ilmarinkadun kauppiaiksi

Jaa

Teemu ja Anniina Haapaniemi aloittavat kauppiasuransa Tampereella kahden K-Marketin voimin, kun he ottavat vastuut kesäkuun alussa K-Market Kissanmaasta ja Ilmarinkadusta.

Teemu ja Anniina Haapaniemi kertovat unelmoineensa omasta kaupasta jo pidempään ja ottavansa mielellään kauppiaan saappaat vastaan. ”Jonna Railamo ja kauppojen henkilökunta ovat tehneet molemmissa kaupoissa hyvää työtä, joten siitä meidän on hyvä jatkaa”, Haapaniemet kertovat. Nykyinen kauppias Jonna Railamo siirtyy K-Supermarket Kuninkaankulmaan kauppiaaksi.

”Haluamme olla alueemme paras lähikauppa, josta saa niin suuremmat kuin pienemmät ostokset helposti ja nopeasti. Sen toteuttamiseksi tutustumme henkilökuntaamme ja kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti”, listaavat Haapaniemet. ”Kehitämme erityisesti take-away-tuotteiden valikoimaa kauppojemme sijainnit huomioiden. Hurjaa vauhtia kehittyvät ja vaihtuvat ruokatrendit tulevat myös näkymään kaupoilla.”

Vastuullisuustyö kuuluu normaaliin kaupan arkeen. Turvallisuus työskentelyssä ja asioinnissa on tällä hetkellä tärkeintä. ”Parhaan asiakaskokemuksen takaa osaava ja hyvinvoiva henkilökunta. Pidämmekin huolta ihmisten työhyvinvoinnista, tasa-arvon toteutumisesta ja osaamisen kehittämisestä”, uudet kauppiaat lupaavat.

Teemu on työskennellyt aikaisemmin 10 vuoden ajan K-Supermarketissa ja tullut tutuiksi lähes kaikkien kaupan osastojen ja töiden kanssa. ”Haluan kiittää kasvattajakauppiaitani Jari ja Minna Suojasta kaikista niistä opeista, joita olen heiltä saanut näiden vuosien aikana”, kiittää Teemu.

Anniina tekee totaalisen uranvaihdoksen, kun hän vaihtaa lakimiehen tehtävät kaupan työhön. ”Innolla odotan uuden opettelua”, Anniina vakuuttaa.

Haapaniemien perheeseen kuuluu yksivuotias tytär Siiri. Teemulle ja Anniinalle on mieluista kaikenlainen urheilu ja molemmat tunnustautuvat aktiivisiksi liikkujiksi. ”Avantouinti vei meidät muutama vuosi sitten mukanaan, joten toivottavasti uudelta paikkakunnalta sellainen mahdollisuus myös löytyy”, kylmääkin kestävät kauppiaat toivovat.