Timo Höltän kauppiasura alkaa Savelan ja Pukinmäen K-Marketeista

Jaa

Timo Hölttä aloittaa kauppiasuransa joulukuun alussa Savelan K-Marketissa ja vuoden vaihduttua Pukinmäen K-Marketissa Helsingissä.

Timo toteaa, että on kiva päästä tositoimiin luotsaamaan kahta K-Marketia. ”Savelan K-Market on aito oman kylän kauppa ja Pukinmäellä pääsee haastamaan ammattitaitonsa tulevan mielenkiintoisen kilpailutilanteen vuoksi. Kiitokset edelliselle kauppiaalle Sonjalle hyvin tehdystä työstä. Tästä on hienoa jatkaa kauppojen kehittämistä.”

Timo käärii hihat ja pistää reippaasti tuulemaan. ”Haluan lähituottajien tuotteita enemmän valikoimiin. Järjestän asiakasraateja avuksemme kehittämään oman kylän kauppojen toimintaa, palveluja ja tuotevalikoimia. Molempiin kauppoihin selvitetään myös mahdollisuutta avata verkkokauppa. Meillä asiakas on ykkönen.”

Vastuullisuus kuuluu molempien K-Marketien normaaliin arkityöhön. Se tarkoittaa muun muassa hävikin pienentämistä, jätteiden tarkkaa lajittelua, CO2-päästöttömän sähkön hyödyntämistä sekä erityisesti korona-aikoina turvallista työskentely- ja asiointiympäristöä.

Timo on saanut kaupan arkeen ensikosketuksen jo opiskeluaikoina, jolloin hän ajoi juomia panimoyrityksen leivissä ruokakauppoihin. Opiskelujen jälkeen hän työskenteli työnjohtotehtävissä Keskon päivittäistavarajakelussa ja varsinainen ensimmäinen ura oli Volvo Finlandilla, jossa Timo vastasi useita vuosia eri toimipaikkojen henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksesta avainrooleissa. ”Kaikissa työtehtävissäni asiakaspalvelu, esimiestyöskentely ja asiakkaiden kuunteleminen on ollut menestymisen avain. Asiakaspalvelu ja ihmisten kanssa tekeminen ovat minulle tärkeintä. Niinpä elämä kuljetti minut kauppiaskoulutukseen ja nyt saan aloittaa yrittäjän urani K-kauppiaana.”

Timon perheeseen kuuluvat omassa työssään jatkava puoliso Anne ja aikuinen poika sekä teini-ikäinen tytär. ”Kaikkia heitä tullaan kyllä näkemään kaupoilla paljon.” Kauppiaan vapaa-aika kuluu perheen kesken, koiran kanssa ulkoillessa sekä sulkapalloa pelaillen. Perheen yhteinen harrastus on tyttären SM-tason voimisteluharrastuksen seuraaminen ja tukeminen.