Timo ja Sara Jääskeläinen K-Supermarket Nikinmäen ja K-Market Mikkolan kauppiaiksi

Jaa

Timo ja Sara Jääskeläinen aloittavat kauppiaina helmi–maaliskuussa K-Market Mikkolassa ja K-Supermarket Nikinmäessä. Mikkola ja Nikinmäki ovat heille järjestyksessään viides ja kuudes kauppapaikka.

Jääskeläiset aloittivat kauppiasuransa 2010 Espoon Suvelassa. K-Market Mikkola ja K-Supermarket Nikinmäki ovat heille järjestyksessä viides ja kuudes kauppapaikka.

”Uusien haasteiden vastaanottaminen tuntuu hyvältä. On todella mahtavaa päästä rakentamaan uusia asioita molempiin kauppoihin. Askel astetta suurempaan kokoluokkaan eli K-Supermarketiin on urallamme toivottu”, kertovat Timo ja Sara Jääskeläinen hyvillään.

”Nikinmäki on mielenkiintoinen asuinalue, jossa tuntuu olevan aktiivisia asukkaita”, kertovat Jääskeläiset. ”Panostamme siellä asiakaskokemukseen ja ruokaosaamisen esille tuomiseen sekä haluamme olla osa alueen yhteisöä.” K-Supermarket Nikinmäen valikoimat ja toiminnot päivitetään nykyaikaisiksi ja kauppaan tuodaan lisäpalveluna mm. kattavat pakettipalvelut.

”Mikkola on tiivis asuinalue ja kaupassa korostuvat nopea asiointi ja kattava valikoima. Remontoimme kaupasta nykyaikaisen oman kylän kaupan”, Timo ja Sara lupaavat. K-Market Mikkolaan tulevat asiakkaiden toiveiden mukaiseksi rakennettu valikoima ja kattavat oheispalvelut.

Kauppiaat aikoivat huomioida toiminnassaan ekologisen, sosiaalisen ja taloudellisen vastuullisuuden. ”Tuomme valikoimiimme pientoimittajien tuotteita kuten lähileipää ja lähellä tuotettua hunajaa sekä kattavan valikoiman pienpanimoiden tuotteita. Tulemme kiinnittämään huomiota hävikin vähentämiseen joka vaiheessa”, listaavat kauppiaat kauppojensa vastuullisuustoimia. ”Panostamme myös henkilökunnan osaamiseen ja työhyvinvointiin.”

Diplomikauppias Timo on suorittanut restonomiopintoja ja opiskelee Jyväskylän yliopistossa liikkeenjohdon EMBA-tutkintoa. Sara on koulutukseltaan kotitalousopettaja ja kasvatustieteen maisteri. Saralla on myös yrittäjän ammattitutkinto.

Timo harrastaa jääkiekkoilua ja pyöräilyä. Saran sydäntä lähellä ovat tennis, koris ja uusimpana padel. Ala-asteikäiset pojat saavat vanhemmat kannustamaan jääkiekkokaukalon laidalle.