Timo on koulutukseltaan merkonomi ja suorittanut Ruokakeskon kauppiasvalmennuksen.
”Ensimmäiset ajat Suvilahdessa menevät asiakkaisiin ja henkilökuntaan tutustuessa. Lähdemme siitä sitten pikkuhiljaa käymään tuotevalikoimaa läpi ja kehittämään sitä asiakkaiden toiveita tarkasti kuunnellen”, Timo kertoo.
”Ensi töiksemme lisäämme kaupan oman paiston leipävalikoimaa. Vastapaistetut makeat ja suolaiset leivonnaiset tuoksuvat kaupassamme aamuvarhaisesta iltamyöhään seitsemänä päivänä viikossa”, Päivi lupaa.
Myös hedelmä- ja vihannesosaston valikoimaa tullaan monipuolistamaan ja sesongit tulevat näkymään entistä vahvemmin tuoretuoteosastoilla. Satokaudella lähituottajien rooli korostuu entisestään, silloin suurin osa hedelmistä, marjoista ja vihanneksista tulee paikallisilta tuottajilta.
Kaupan nykyinen kauppias Elisa Puska siirtyy K-supermarket-kauppiaaksi Mustasaareen.