Tomi ja Lena Nordin kauppiaiksi Vaasan keskustan K-Citymarketiin

Jaa

Tomi ja Lena Nordin aloittavat toukokuussa 2021 Vaasan keskustan K-Citymarketin kauppiaina. Vaasan keskustan nykyiset kauppiaat Titta ja Markku Jussila lopettavat kauppiasuransa.

Kauppiaat Tomi ja Lena Nordin siirtyvät Vaasan keskustan K-Citymarketiin vajaan kilometrin päästä, K-Supermarket Wasasta, jossa he ovat olleet kauppiaina vuodesta 2011. Vaasan keskustan K-Citymarket on Nordinien toinen kauppapaikka. K-Supermarket Wasa saa uuden kauppiaan vuoden loppuun mennessä.

”Lähdemme yhdessä Lenan kanssa Vaasan keskustan K-Citymarketin kauppiaiksi erittäin iloisina ja innokkaina. On oikein mukava päästä uusien haasteiden pariin ja kehittämään ruokakaupan ratkaisuja suurempaan yksikköön. On erityisen hienoa päästä perinteikkään kaupungin keskustaan rakentamaan juuri siihen sopivaa ruokakauppaa. Osa asiakkaista on ollutkin jo K-Citymarketille ja K-Supermarket Wasalle yhteisiä, joten sekä alue että asiakkaat ovat meille tuttuja. Edessä ei siis ole hyppyä tuntemattomaan. Jussilat henkilökuntineen ovat tehneet kaupassa hyvää työtä”, Tomi Nordin kertoo.

Kauppiasuransa lopettavat Jussilat aloittivat K-kauppiaina lokakuussa 1999. Pariskunnan ensimmäinen kauppapaikka oli Vaasan Huutoniemen Rimi, jonka jälkeen he siirtyivät Kauhavan K-Market Veturin kautta takaisin Vaasaan.

”Haluan kiittää henkilökuntaa ja asiakkaitamme kaikesta siitä, mitä vuosien aikana on saatu aikaan. Kauppiasuramme jälkeen aion vetää henkeä, ja luvassa on myös diplomityön valmistelua sekä toivottavasti paljon mielenkiintoisia työtehtäviä. Tunnen Nordinit erittäin ammattitaitoisina, ja on kaikkien kannalta todella hienoa saada heidät tänne jatkajiksi. Päivittäistavarakauppa ja keskustan asiointi ovat muuttuneet vuosien varrella. Nyt heidän ammattitaitonsa pääsee todella oikeuksiinsa”, Markku Jussila sanoo.

Nordinit aikovat kehittää muun muassa kaupan tuoreosastoja. ”Vaasan keskustan K-Citymarketin asiakkaat voivat luottaa siihen, että tulemme yhdessä henkilökunnan kanssa rakentamaan inspiraatiota herättävän vastuullisen ruokakaupan asiakkaillemme. Keskeinen sijainti Vaasan keskustassa luo mahtavia mahdollisuuksia. Erityisesti haluamme kehittää tuoreosastoja, kuten kala- sekä hedelmä- ja vihannesosastoja, joiden rooli on myymälässä aina ollut suuri. Tuomme kauppaan myös palasia uudenlaisesta ruokamaailmasta, joka tarjoaa asiakkaille uusia ja erilaisia ruokaratkaisuja sekä asiointielämyksiä. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden mieltymysten mukaisesti ja huomioimme kulloisetkin trendit. Myös lähi- ja pientuottajat ovat meille tärkeitä ja aiomme kasvattaa niiden osuutta valikoimassa”, Nordin sanoo

K-Citymarketin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uusien kauppiaiden palvelukseen.

”Lähdemme kehittämään uutta kauppaamme hyvällä fiiliksellä. Haluamme toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleeksi antamaan meille palautetta sekä kertomaan toiveita tulevaisuuden suhteen. Tahdomme kehittää kauppaa entistäkin paremmaksi, ja ideoita sekä ajatuksia sopii antaa vaikkapa kaupan käytävillä, joko meille tai henkilökunnallemme. Otamme toiveet avosylin vastaan ja palvelemme asiakkaita lämpimällä sydämellä”, Nordin kuvailee.