Tomi Utti kauppiaaksi K-Supermarket Kontumarketiin Helsinkiin

Jaa

Tomi Utti avaa joulukalenterin ensimmäisen luukun K-Supermarket Kontumarketin kauppiaana Helsingissä. Kontumarket on hänen kuudes kauppapaikkansa.

Tomi Utti kertoo lähtevänsä suurella innolla Kontumarketin kauppiaaksi. ”Kontumarket on reilusti suurempi yksikkö kuin Jakomäki, ja olen koko lapsuuteni asunut samoilla seuduilla, joten kauppapaikka on minulle hyvinkin tuttu. Nykyisen kauppiaan Taren olen tuntenut jo yli 15 vuotta, joten vahdinvaihto pitkän uran kauppiaana tehneen Taren kanssa menee hienosti.”

Nykyinen kauppias Tarmo Linden on tehnyt komean liki 35 vuoden uran kauppiaana. Kontulassa hän oli 8,5 vuotta.

Perinteitä kunnioittaen Kontulan iloisin ja modernein ruokakauppa

Tomi pitää henkilökuntaa Kontumarketin liikeideoiden toteutuksessa avainasemassa. ”Ideat varmasti hioutuvat nopeasti Kontulassa pitkään työskennelleiden työntekijöiden ja kanssani töitä pitkään tehneiden kanssa K-Supermarket Kontumarketin omaksi liikeideaksi.”

”Lähdemme yhdessä henkilökunnan kanssa tekemään alueen monipuolisinta, moderneinta, mutta myös perinteisintä ruokakauppaa. Kaupalla on pitkät perinteet, ja niitä kunnioittaen teemme Kontumarketista alueen iloisimman Tavallista paremman ruokakaupan”, lupaa Tomi. ”Asiakkaita kuunnellaan tarkasti, mihin suuntaan kauppaa lähetään kehittämään. Joitain asioita tulee mukaan nykyisestä kaupastani K-Supermarket Jakomäestä, eihän kauppojen välillä ole montaakaan kilometriä.”

Vastuullisuustyö näkyy Kontumarketin kaikessa päivittäisessä tekemisessä. ”Lähituottajien valikoimissa, energiatehokkuudessa, hävikin hallinnassa, kierrätyksessä, ihan kaikessa. Myös yhteiskuntavastuu erilaisin työllistämis- ja koulutusprojektein on läsnä tekemisessä kokoajan”, uusi kauppias listaa.

Tomi Utti on aloittanut kauppiasuransa 1999 K-Lähikauppa Tervantorilta Tervakoskelta ja K-Supermarket Kontumarket on hänen kuudes kauppapaikkansa. Viimeiset 7,5 vuotta hän on toiminut K-Supermarket Jakomäen kauppiaana Helsingissä.

Tomin perheeseen kuuluvat lapset Salla (17) ja Julia (19), jotka opiskelevat ja auttavat kaupalla viikonloppuisin ja loma-aikoina. Poika Jere (13) on hänkin päässyt jo mukaan kaupan toimintaan. Vapaa-aikaa Tomi viettää kesämökillä maastossa pyöräillen ja luonnossa liikkuen.