Tommi Nordling aloittaa K-kauppiasuransa Tampereella kahden kaupan voimin

Jaa

Tommi Nordling aloittaa kesäkuussa K-kauppiaana K-Market Armonkalliossa ja K-Market Lapinniemessä.

– Mahtavaa toteuttaa todella pitkäaikainen haave, eli kauppiaaksi pääseminen! Vielä hienompaa on, että saan heti lähdössä kaksi kauppaa vastuulleni, joten liiketoiminnan kehittämiseksi on tarjolla enemmän paukkuja, kertoo kauppias Nordling.

– Vaikka kaupat ovat fyysisesti lähellä toisiaan, ne ovat kuitenkin hyvin erilaisia kokonaisuuksia. Tämä on hyvä asia, sillä pääsen kummassakin kaupassa toteuttamaan hyvin omanlaista valikoima- ja markkinointistrategiaa. Erilaiset kaupat tukevat myös toisiaan hyvin, kertoo Nordling.

K-Market Lapinniemi tullaan remontoimaan lähitulevaisuudessa, mutta remontin aikataulu on vielä auki.

– Kesän ja alkusyksyn aikana tarkoitus olisi lähestyä alueen asukkaita ja yrityksiä, ja ottaa heidät mukaan suunnittelemaan kauppojen valikoimaa. Kaupoista tulee asiakkaidensa näköisiä. Tulkaa rohkeasti juttelemaan, jollen itse ehdi ennen repäisemään hihasta, sanoo Nordling.

– Henkilökunnan kanssa yhdessä tekeminen tulee jatkossa olemaan meidän tapa toimia. Kaikkien toiveet ja kehitysehdotukset pyritään ottamaan huomioon. Nykyinen henkilökunta tuntee hyvin alueen asiakkaat ja osaavat hyvin varautua sesonkivaihteluihin, summaa Nordling.