Toni Hahka kauppiaaksi K-Market Kasperiin Seinäjoelle

Jaa

Toni Hahka aloittaa kesäkuun alusta kauppiastyöt Seinäjoen K-Market Kasperissa puolisonsa Riikka Lahden kanssa. He siirtyvät uuden K-Supermarket Kasperin kauppiaiksi sen valmistuttua.

Kasperin nykyiset kauppiaat Hannu ja Anna-Maija Koivula jäävät pitämään pitkän kesäloman. He ovat toimineet Kasperissa kauppiaina komean liki 24 vuoden rupeaman.

”Kiitoksemme asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneillemme. Toivotamme uudet kauppiaat tervetulleiksi Seinäjoelle! Olisimme halunneet järjestää läksiäiskahvit asiakkaillemme mutta tässä maailman tilanteessa se ei ole mahdollista. Moikataan kuitenkin, kun tavataan”, toivottavat Koivulat.

Paluu Seinäjoelle

Seinäjoelta lähtöisin olevat Toni ja Riikka aloittavat kauppiastyöt paikkakunnalla innostunein mielin. He toimivat tällä hetkellä kauppiaina Kurikassa K-Supermarketissa ja K-Market Saumantiellä. Seinäjoen Kasperi on Tonin seitsemäs kauppapaikka.

”Aloitamme työt Kasperissa henkilökuntaan ja asiakkaisiin tutustuen. Kauppiaina suurin vahvuutemme on, että pystymme toteuttamaan nopeasti asiakkaiden tuotetoiveita. Toivommekin, että meille tultaisiin rohkeasti kertomaan toiveet ja ideat, että saamme rakennettua valikoimiltaan juuri meidän asiakkaiden näköisen kaupan”, kehottavat Toni ja Riikka.

Toni kertoo, että vastuullisuus on tärkeä ja tavallinen osa kaupan arkea. ”Ensisijaisen tärkeää on, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ja henkilökunnallemme turvallisen kauppaympäristön. Haluamme myös tarjota nuorille mahdollisuuksia tutustua kaupan töihin erilaisten työharjoitteluiden kautta.”

K-Market Kasperi kasvaa K-Supermarketiksi

Uuden K-Supermarket Kasperin rakennustyöt alkavat tänä keväänä. Rakennuksen koko on noin 2400 m2 ja pihaan tulee 150 autopaikkaa. Uusi K-Supermarket sijoittuu nykyisen K-Market Kasperin läheisyyteen liikenneympyrän vieressä olevalle tontille. Uusi kauppa avautuu alkukesästä 2022.

”On mahtava haaste ja mahdollisuus, että pääsen kauppiasurallani rakentamaan täysin uutta ruokakauppaa”, iloitsee Toni.

Toni aloitti kauppiasuransa jo 24-vuotiaana vuonna 2009. Kauppiaana hän on ennen Kurikkaa toiminut kahdella Neste Oil K-Market -liikenneasemalla Vaasassa, K-Marketissa Kyröskoskella ja K-Supermarketissa Ylöjärvellä.

Tonin ja Riikan perheeseen kuuluvat tyttäret Emma (8) ja Nella (5). ”Kaiken mahdollisen vapaa-ajan pyrimme viettämään perheen kesken mökillämme Virroilla lasten kanssa touhuten.”