Toni ja Sari Kujala kahden K-Marketin kauppiaiksi Noormarkussa

Jaa

Toni ja Sari Kujala aloittavat kauppiasuransa heinäkuun alusta kahden K-Marketin, K-Market Noormarkun ja K-Market Forssintien, voimin.

Tonilla on jo yli 20 vuoden työkokemus kaupan alalta ja nyt hänen unelmansa omasta kaupasta toteutuu – kaksinkertaisesti. ”Oma kauppa on pitkään ollut Tonin unelma, josta on vuosien saatossa tullut koko perheen unelma. Kauppiaskoulutuksen jälkeen toiveena oli saada kauppa, jossa pääsee toteuttamaan omaa näkemystä. Toivomme että pystymme tarjoamaan kauppojemme asiakkaille mahdollisimman kattavan tuotevalikoiman, joka vastaa heidän tarpeitaan”, Kujalat kertovat iloisena.

”K-Market Noormarkussa palvelutiski tulee olemaan kauppamme kruununjalokivi. Lisäämme myös tarjontaan pientuottajien tuotteita lähi- ja paikallistiloilta. Toivomme, että tuottajat ja asiakkaat ottavat rohkeasti yhteyttä, että saisimme uusia ja haluttuja tuotteita kaupoillemme”, kehottavat uudet kauppiaat.

”Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan uusiin asiakkaisiin, ja että pääsemme työskentelemään uuden henkilökunnan kanssa. Haluan myös kiittää kasvattajakauppiastani Ari Ruissaloa saamastani mahdollisuudesta ja vastuusta opiskellessani kauppiaaksi. Samoin kiitos kuuluu myös K-supermarket Westerin ja K-Supermarket Villilän henkilökunnalle”, Toni kertoo.

Toni on työskennellyt kaupan alalla jo yli 20 vuotta. Niistä 21 vuotta S-ryhmässä, joista 11 vuotta myymälä- ja marketpäällikkönä. Viimeiset puolitoista vuotta hän on työskennellyt Tampereen K-Supermarket Westerissä ja K-Supermarket Villilässä ja samalla hän on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen.

Sari on työskennellyt sairaanhoitajana, joten hänelle kaupan ala on vielä uutta mutta tullut osaltaan tutuksi Tonin työn kautta. ”Olen innokas oppimaan uutta ja odotan kovasti, että pääsen työskentelemään Tonin rinnalla”, Sari kertoo.

Kujaloiden perheeseen kuuluvat pojat Joel (19) ja Johan (12) sekä Jekku-koira. Vapaa-aikaansa tuoreet kauppiaat viettävät perheen kanssa sekä koiran kanssa touhuten. ”Viihdymme paljon mökillämme ja vietämme paljon aikaa luonnossa niin kesällä kuin talvellakin.”