Toni Ollila ja Anni-Elina Säävälä aloittavat kauppiasuransa Haapavedellä

Jaa

K-Market Haapaveden uudet kauppiaat ovat kesäkuun puolivälistä alkaen Toni Ollila ja Anni-Elina Säävälä.

”Me olemme innoissamme saamastamme mahdollisuudesta aloittaa kauppiasura Haapavedellä. Haapavesi vaikuttaa mukavalta kaupungilta ja varmasti viihdymme siellä. K-Market Haapavesi on siisti ja viihtyisä kauppa, ja vasta remontoitu myymälä ja uusi myymäläkalusto antavat meille hyvät puitteet aloitukseen”, Toni ja Anni-Elina iloitsevat.

Uudet kauppiaat nostavat tärkeimpien tekemisten top kolmoseen erinomaisen asiakaspalvelun, tuotteiden laadun ja tuote- sekä palveluvalikoiman kehittämisen asiakastoiveiden mukaiseksi. ”Haluamme palvella jokaista asiakasta täydellä sydämellä ja tehdä kaupasta asiakkaidemme näköisen. Tervetuloa tutustumaan meihin!” kehottavat Toni ja Anni-Elina.

Vastuullisuus kuuluu kaupan arkeen kiinteästi. ”Valikoimaan haluamme lisää paikallisia ja kotimaisia tuotteita. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita ja vähennämme toiminnasta syntyvää ruokahävikkiä”, Toni listaa.

Toni ja Anni-Elina ovat molemmat työskennelleet aiemmin Kiimingin K-Supermarket Ateriassa. Toni on aloittanut siellä 2010 iltatyöntekijänä, käynyt vuoden pestin Hätälän kalatehtaalla ja palannut jälleen Ateriaan. Anni on ollut K-Supermarket Aterian vahvuudessa vuodesta 2015. Haapavesi saa Tonista ja Annista liikunnalliset ja ulkoilua harrastavat kauppiaat. Toni harrastaa myös metsästystä ja kalastusta.