Toni Pokela jatkaa K-kauppiaiden johdossa

Diplomikauppias Toni Pokela (45) valittiin K-kauppiasliiton hallituksen puheenjohtajaksi liiton vuosikokouksessa 6.4.2019. Liiton hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa diplomikauppias Jussi Perälä (48) Helsingistä.

Yli 20 vuotta K-kauppiasyrittäjänä pääkaupunkiseudulla toiminut Toni Pokelan kauppiasura alkoi K-lähikauppa Kastanjan kauppiaana ja vei Helsingin asematunnelin K-market Kotikonnun kautta Espoon K-Citymarket Ison Omenan kauppiaaksi vuonna 2001. Marraskuussa 2017 Pokela avasi toisen kauppansa K-Market Iso Omenan Matinkylän metroasemalle Espooseen.

Pokela on toiminut aktiivisesti useissa K-ryhmän luottamustehtävissä 2000-luvun alusta alkaen, mm. K-kauppiasliiton hallituksen jäsenenä 2008 – 2012 ja hallituksen puheenjohtaja keväästä 2016 alkaen. Keskon hallituksen jäsen hän on ollut 2012 asti.

K-kauppiasliiton hallitus 2019

• Diplomikauppias Toni Pokela, K-Citymarket Iso Omena, Espoo, pj
  • Diplomikauppias Jussi Perälä, K-Rauta Oulunkylä, Helsinki, vpj
  • Diplomikauppias Jyrki Aalto, Kookenkä Kamppi, Helsinki
  • Kauppias Pauli Jaakola, K-Supermarket Konala, Helsinki
  • Diplomikauppias Veijo Julkunen, K-Rauta Laune, Lahti
  • Diplomikauppias Jarkko Miinin, Intersport Joensuu
  • Kauppias Janne Rinne, K-Citymarket Koivukylä, Vantaa
  • Kauppias Olli Runokangas, K-Market Masurkka, Helsinki
  • Kauppias Timo Tersa, K-Rauta Lappeenranta

Katso kaikki luottamuskauppiaat täältä.