Topi Miettinen (29) on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Aikaisemmin hän on työskennellyt taloushallinnon parissa ja suoritettuna on Ruokakeskon kauppiasvalmennus ja kauppaharjoittelu K-market Aurinkolahdessa Helsingissä sekä K-supermarket Kellokoskessa Tuusulassa.
Topi aloittaa ensimmäisessä kauppapaikassaan Tervakoskella puolisonsa Annin (27) kanssa.
”Ruokakauppiaaksi ryhtyminen on ollut minun ja Annin yhteisenä haaveena jo pidempään. Työn monipuolisuus, asiakaspalvelu ja mahdollisuus kehittää kauppaa asiakkaiden toiveita kuunnellen houkuttelivat. Myös ruoka ja ruoanlaitto kiinnostavat meitä molempia. Aloitamme Tervakosken K-kaupassa innokkaina ja avoimin mielin”, Topi Miettinen kertoo.
Miettisten kiinnostus ruokaan tulee näkymään myös K-market Tervapadan asiakkaille. Monipuolisten lähikaupan valikoimien lisäksi kaupasta tulee saamaan ideoita ja reseptejä ruoanlaittoon.
”Haluamme tarjota asiakkaille uusia elämyksiä ja virikkeitä. Meiltä löytää hyvien perusvalikoimien lisäksi jotain ekstraa. Valikoimassa panostamme korkeaan laatuun ja tuoreuteen, erityisesti aiomme kehittää hedelmä- ja vihannesosastoa. Toivomme tiivistä yhteistyötä lähialueen tavarantoimittajien kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaille mahdollisimman paljon lähiruokaa ja luomutuotteita.”
Miettiset muuttavat Tervakoskelle ja oma koti paikkakunnalta on etsinnässä. Luonnonläheinen Tervakoski viehättää molempia ja kauppiaspari odottaa innolla pääsevänsä tutustumaan alueeseen ja sen elämänmenoon. Toiveena on myös vuorovaikutteinen suhde K-market Tervapadan asiakkaisiin.
”Meillä on aina aikaa asiakkaalle. Haluamme tuoda kauppaamme uusia, kivoja ideoita ja tekemisen meininkiä. Tarkoituksena on rakentaa kaupan valikoimaa asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tervetuloa juttelemaan!”
K-market Tervapata palvelee jatkossa asiakkaitaan laajennetuin aukioloin. Lauantaisin kauppa on auki iltayhdeksään ja sunnuntaisin ovet aukeavat jo kello 10.
Edellinen kauppias Anita Ventola siirtyy uusiin haasteisiin.