Turun keskustaan Puolalankadulle uusi K-Market – kauppiaaksi Timo Vormisto

Jaa

Turun keskustassa Puolalankadulla on muutostyöt meneillään ja paikalle valmistuu nykyaikainen K-Market. Kauppiaana toimii Timo Vormisto.

K-Market tulee osoitteeseen Puolalankatu 6:n entisen Meredinin veneilytarvikeliikkeen tiloihin. Kaupan myyntiala on lähes 300 neliötä, ja se avautuu 1. lokakuuta. Uuden kaupan myötä Turun keskusta-alueen palvelut kehittyvät edelleen. K-Market Puolalankadulle tulee suuri Postin pakettiautomaatti, jossa on jopa 400 luukkua sekä lisäksi Matkahuollon pakettipalvelut.

”Rakentaminen tiloissa etenee hienosti ja saamme palvelevan lähikaupan keskustan asukkaille. Kaupalla on vilkas ja keskeinen sijainti aivan ydinkeskustassa ja parkkitilaakin löytyy kaupan läheltä hyvin”, kauppias Timo Vormisto iloitsee.

K-Market Puolalankatu tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman päivittäistavaroita niin arkeen kuin juhlaan. Nopeasti mukaan otettavia aterioita ja välipaloja tulee olemaan runsas valikoima. Kauppa tulee palvelemaan laajoilla aukioloilla. K-Market Puolalankatu työllistää noin 10 kaupan ammattilaista.

Timo Vormisto jatkaa kauppiaana myös Piikkiössä K-Market Pontelassa ja aloittaa kauppiaana lokakuun alusta myös K-Market Aurantorilla Aurassa.