Turussa ja Valkeakoskella juhlistettiin kauppa-avauksia

Jaa

Turun ydinkeskustaan avattiin K-Supermarket Centrum, jonka kauppiaana toimii Veli-Pekka Hussi. Valkeakoskella juhlistettiin K-Market Vanhakylän avausta. Kauppiaana toimivat Jarno ja Miia Eklund.

Turun ydinkeskustaan avattiin torstaina 3.6. K-Supermarket Centrum, jossa ravintola- ja päivittäistavarakaupan palvelut yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. K-kauppias Veli-Pekka Hussi ja Keskon pääjohtaja Mikko Helander toivottivat asiakkaat tervetulleiksi uuteen kauppaan. Kauppa työllistää noin 20 henkilöä.

K-Supermarket Centrumissa ravintola Bistro Centrum on kiinteästi osa kauppaa ja siellä on mahdollisuus aterioida mukavasti pöydän ääressä, nauttia nopeasti kahvit tai ateria pystypöydissä tai ottaa vastavalmistettu ateria mukaan. Bistrossa on iso avokeittiö ja anniskeluoikeudet. Asiakaspaikkoja on sisällä liki 40 ja aikanaan avattavalle terassille tulee lisäksi 20 paikkaa. Bistro Centrum tarjoaa tämän ajan trendiruokia kuten wokkeja, bowleja, curryja sekä täytettyjä gua bao-höyrysämpylöitä. Lisäksi valikoimista löytyvät suomalaisten rakastamat pizzat, pastat ja upea salaattibistro.

”Hyvän ruoan ystävänä olen hyvin ylpeä kauppamme Bistrosta. Olemme saaneet sinne rekrytoitua huippuammattilaisia ja uusia nousevia kykyjä valmistamaan aterioita viikon jokaisena päivänä. Bistrosta on ikkunat suoraan Kristiinankadulle, se on viihtyisä ja uskon vahvasti sen tarjoavan hienon ravintolavaihtoehdon kauppamme asiakkaille, Turun ydinkeskustassa liikkujille ja ympärillä olevien toimistojen työntekijöille”, K-kauppias Veli-Pekka Hussi iloitsee.

”Olemme keränneet asiakkailta toiveita Centrumin valikoimien ja palveluiden suhteen. Ihan sydäntä lämmittää, kun niissä on mainittu useaan otteeseen toive oikeasta ravintolasta, jossa voi myös ruokailla. Kaikki toiveet olemme voineet toteuttaa. Ja nyt, kun kauppa avataan, alkaa toinen kierros toiveiden keräämisessä”, Veli-Pekka Hussi kertoo.

Valkeakoskella avattiin K-Market Vanhakylä: asiakastoiveita koirankopista lähituotteisiin

Torstaina avattiin myös Jarno ja Miia Eklundin luotsaama K-Market Vanhakylä. ”Rakensimme todella hienon ja uudenlaisella raikkaalla miljööllä varustetun K-Marketin, joka on kokoaan suurempi”, kauppiaat iloitsevat.

K-Market Vanhakylään on tuotu ketjun uusi ilme, hienot tuoreosastot, löytyy grilli ja lämpötiski, mehukone, salaattibaari ja isot tilat kaupassa paistettaville leiville ja leivonnaisille. ”Koska kauppamme on normaalia isompi K-Market, meiltä löytyy hyvät lihankäsittelytilat, missä voimme valmistaa esimerkiksi kaupan omia grillilihoja ja kunnon paistijauhelihaa”, kehaisee Jarno. ”K-Market Vanhakylää kannattaa tulla katsomaan vaikka kauempaakin!”

Jarno ja Miia kyselivät kaupan Facebook-sivuilla asiakkailta toiveita uuden kaupan valikoimiin. Toiveita saatiin runsaasti kaupan edustalla olevasta koirankopista ja lähituottajien tuotteisiin. ”Olemme lähes kaikki toiveet pystyneet toteuttamaan. Lähituotteista nousivat Narvan Panimon ja oman kylän Mallaspidon ateriat. Myös ketotuotteita toivottiin kovasti ja teimmekin niille oman hyllynpäädyn”, Jarno kertoo.

K-Market Vanhakylä työllistää noin kymmenen kaupan ammattilaista. Eklundit luotsaavat Valkeakoskella myös K-Market Apiankatua ja K-Market Sointulaa.