Uusi K-Market Haukiluoma avautuu Tampereella – kauppiaana Mirva Kurki

Jaa

Torstaina avautuu Tampereen Tyvikadulla uusi upea K-Market Haukiluoma. K-kauppiaana toimii Mirva Kurki.

K-Market avautuu kasvavalle asuinalueelle uuden kerrostalon alakertaan ja asiakkailleen se on nykyaikainen kivijalkakauppa. ”Olen saanut jo toisen kauppani, K-Market Lamminpään, postiin paljon tuotetoiveita. Olen iloinen, että meitä odotetaan jo kovasti Haukiluomalle”, kauppias Mirva Kurki iloitsee.

K-Market Haukiluoma on nykyaikainen ja energiatehokas ruokakauppa. Tuotevalikoimaa löytyy niin arjen kuin juhlan tarpeisiin ja kaikille uusillekin toiveille on säästetty tilaa. ”Kaupastamme löytyy luomutuotevalikoima, runsaasti vegaanisia ja kasvistuotteita. Gluteenittomille tuotteille on oma alueensa ja irtokarkkivalikoima. Ylpeä olen K-Market Haukiluoman heviosastosta, se on suuri ja hurmaava!”, hehkuttaa Mirva. ”Lisäksi saamme monipuolisen valikoiman paikallisten tuottajien tuotteita valikoimiimme. Leipäosaston Bakeryssa paistetaan uunituoreita suolaisia ja makeita leipomuksia kaikkina viikon päivinä. Kaupasta saa myös vastapuristettua appelsiinimehua ja näyttävän kukkavalikoiman”, lupaa Mirva.

Kaupan visuaalista ilmettä piristävät kauppiaan näköiset sloganit. K-Market Haukiluomasta löytyy esim. tunnepysäkki, jossa voi hetken tuumailla, miltä nyt tuntuu.

K-Market Haukiluoman työtehtäviin tuli runsaasti hakemuksia ja Mirva löysi kauppaan kahdeksan henkilön reippaan, iloisen ja asiakaspalvelutahtoisen tehotiimin.