Uusi K-Market Kangas Helena Ikosen ja Maarit Temosen neljänneksi kaupaksi Jyväskylässä

Jaa

Äiti ja tytär Helena Ikonen ja Maarit Temonen luotsaavat ennestään Tapionkadun, Kypärämäen ja Mäyrämäen K-Marketeja. Elokuussa avattavasta K-Market Kankaasta tulee heidän neljäs kauppansa.

”Odotamme suurella innolla, että pääsemme avaamaan kaupan aivan uudenlaiseen ympäristöön, jossa kaikki alueen rakennukset ovat uusia. K-Marketistamme tulee Kankaan alueen oma kyläkauppa. Alueesta tekee mielenkiintoisen se, että se on oma pieni kaupunki Jyväskylän kaupungin sisällä”, kertoo Helena tunnelmistaan.

K-Market Kangas avataan elokuun lopulla ja henkilökunnan rekrytointi aloitetaan kesällä. Kaupasta rakentuu nykyaikainen lähikauppa, jossa kaupan kylmälaitteet ja valaistus ovat energiapihejä. Kaupan vastuullisuustyöhön kuuluvat myös ruokahävikin minimoiminen, henkilökunnasta huolehtiminen ja mahdollisen ylimääräisen ruoan lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen.

Helena ja Maarit ovat kaupan alan konkareita ja heillä on pitkä työkokemus Siwan sekä Valintatalon työtehtävistä. ”Toimimme tyttäreni Maaritin kanssa yhdessä kauppiaina, joten meitä voi kutsua leikillisesti ’kauppiaspariskunnaksi'”, Helena vitsailee.

Helenan perheeseen kuuluvat puoliso, kaksi aikuista lasta ja kolme lastenlasta. Maaritin perhe on puolison ja kaksivuotiaan pojan kokoinen.