Veli-Pekka Hussi kauppiaaksi Turun K-Supermarket Kivikukkaroon

Jaa

Veli-Pekka Hussi siirtyy uuteen kauppaan kauppiaaksi tammikuussa 2020. Hän on toiminut K-Supermarket Manhattanin kauppiaana vuodesta 2006 lähtien.

”Kivikukkaro on hyvin hoidettu kauppa ja uudistettu vuonna 2017. Kaupalla on loistava sijainti aivan Turun ydinkeskustassa, joten sinne on helppo tulla kävellen tai autolla suoraan kaupan parkkihalliin. Haluan tuoda Manhattanilta mukanani vahvan ruokaosaamisen ja tulemme kehittämään valikoimaa ja palveluita siihen suuntaan”, kertoo Veli-Pekka Hussi.

Hussi aloittaa kauppiaana uudessa kaupassa 1.1.2020.

”Haluan kiittää K-Supermarket Manhattanin asiakkaita upeasta yhteistyöstä ja toivottaa sekä nykyiset että uudet asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan uuteen kauppaani Turun keskustassa vuoden vaihteen jälkeen”, kertoo Hussi.

K-Supermarket Kivikukkaron nykyinen kauppiaspari Markus ja Saara Mertsola jäävät kauppiasvaihdon yhteydessä hyvin ansaitulle eläkkeelle.

”Kiitämme asiakkaitamme, henkilökuntaa sekä yhteistyökumppaneita yhteisistä vuosista. Reilu 25 vuoden kauppiasura on ollut tapahtumarikas ja mielenkiintoinen”, kiittävät Mertsolat.

K-Supermarket Manhattanin vuokrasopimus loppuu 31.12.2019. Siihen asti K-Supermarket Manhattanin toiminta jatkuu normaalisti.