Veljekset Ville ja Roope Laurila kahden K-Marketin kauppiaiksi Tampereella

Jaa

Veljekset Ville ja Roope Laurila aloittavat kauppiasuransa Tampereen K-Market Satamakadulla kesäkuun puolivälissä. He avaavat myös pitkään kiinni olleen Hämeenkadun K-Market Tuulensuun elokuussa.

Ville ja Roope tunnustavat olevansa positiivisella ja odottavalla mielellä tulevaisuuden suhteen. ”Kauppiasuran aloittamisen eteen on tehty paljon töitä ja on hienoa päästä viemään asioita käytäntöön. Kaupat ovat entuudestaan tuttuja ja odotamme kovasti pääsevämme meidän veljesten kesken kehittämään niitä.”

Asiakkaiden kuunteleminen on Villen ja Roopen ykkösasia. ”Yhdessä asiakkaiden kanssa rakennamme juuri heille sopivan valikoiman omilla pienillä lisäyksillämme. Painotamme myös asioinnin sujuvuutta sekä helppoutta. K-Market Satamakatu kehittyy jatkossa ruokaisampaan suuntaan ateriakokonaisuuksineen ja laajempine tuoretuotevalikoimineen.”

Ville ja Roope iloitsevat siitä, että pääsevät aloittamaan yhdessä kauppiasuransa: ”Haluamme korostaa tätä hienoa kilpailuetua, minkä olemme saaneet, kun pääsemme aloittamaan veljeksinä kauppiasuramme. On harvinainen tilanne, että olemme kummatkin kauppiaita ja teemme kauppiaan työtä vielä yhdessä. Olemme saaneet hyvän pohjakoulutuksen perheyrityksestämme, missä olemme saaneet harjaannuttaa yhdessä toimimista. Toisen heikkous on toisen vahvuus, ja ajatusmaailmamme on yhtenäinen.”

Ville on tehnyt koko työuransa kaupan maailmassa ja kouluttanut itseään työn ohella kaupan alan ammattilaiseksi. Pieni harppaus nuorempana festivaalien rakennusmiehenä ja panimoyrityksen menekinedistäjänä ovat antaneet uutta perspektiiviä myös kaupan työhön. Roope on työskennellyt vanhempiensa yrityksessä K-Market Kattimatissa, missä hän on ollut virallisesti kirjoilla noin 12 vuotta. Hän on ammatiltaan kokki ja työskennellyt myös catering-alalla.

Villen perheeseen kuuluvat avovaimo ja kaksi poikaa, kolmas lapsi syntyy loppuvuodesta. Ville hoitaa kuntoaan pelaamalla erilaisia pallopelejä kuten jalkapalloa, sulkapalloa ja padelia.

Roopen perheeseen kuuluvat avovaimo Julia ja ranskanbulldoggi Totoro. Roope viettää aikaansa perheen, ystävien ja avovaimon kanssa. Hänen tärkein mielenkiinnon kohteensa on ruoka ja siihen liittyvät asiat. ”Tykkään valmistaa, syödä ja myydä sitä.”