Vesa ja Ulla Immonen K-Supermarket Leppävirran uudeksi kauppiaspariksi

Jaa

Savossa yli 20 vuotta kestäneen K-kauppiasuran tehneet Vesa (49) ja Ulla (51) Immonen siirtyvät Kuopion Petoselta K-Supermarket-kauppiaiksi Leppävirralle syyskuun alussa. Samassa yhteydessä kaupan nimi muuttuu K-Supermarket Monnista K-Supermarket Leppävirraksi.

K-Supermarket Monnin nykyinen kauppias Oskari Monni kiittää asiakkaitaan vuosien ja vuosikymmenten yhteistyöstä ja toivottaa menestystä uudelle kauppiasparille.

Immoset tulevat Leppävirralle monta uutta ideaa mukanaan.

 ”K-Supermarket Leppävirta on puitteiltaan nykyaikainen ja toimiva. Meille on kunnia-asia päästä jatkamaan Monnin perinteikkään kauppiassuvun työtä. Aiomme kehittää kaupan valikoimia entisestään ja tuoda niihin asiakkaitamme kiinnostavia tuotteita ja palveluja.”

Immoset haluavat toiminnallaan satsata siihen, että asiakkaille syntyy kaupassa käydessä hyvä fiilis ja siellä on kiva käydä.

”Meille on kauppiasuran aikana ollut aina tärkeää, että henkilökunta viihtyy työssään. Töihin pitää olla mukava tulla ja myös kotiin lähtiessä pitää olla hyvä fiilis. Uskomme, että tämä välittyy myös asiakkaille ja että asiakas kokee saaneensa kauppareissulta enemmän kuin mitä on tullut hakemaan.”

Muutoksen myötä kaupan nykyinen henkilökunta siirtyy uuden kauppiaan palvelukseen.

Uusi kauppiaspari toivottaa leppävirtalaiset tervetulleiksi kauppaansa syyskuun alusta.

”Meillä on positiivinen mielikuva virkeästä Leppävirrasta ja sen asukkaista. Odotamme innolla, että pääsemme palvelemaan heitä.”