Viitasaarella kahden kaupan kauppiaiksi Minna ja Sami Kolehmainen

Jaa

Minna ja Sami Kolehmainen aloittavat joulukuun alussa Viitasaaren K-Supermarketin ja Koulumäen K-Marketin kauppiaina. Viitasaarelle he muuttavat Jämsästä, jossa he toimivat K-Marketin kauppiasyrittäjinä.

Minna ja Sami aloittivat kauppiasuransa keväällä 2015 K-Market Jämsässä. Molemmilla on kaupallinen koulutustausta ja työkokemus.

”Viitasaarelle lähdimme uusien haasteiden perässä. Pääsemme tekemään ihan uudenlaisia juttuja, koska saamme kaksi erilaista kauppaa ja varsinkin K-Supermarket on kokoluokkaa suurempi”, perustelevat Minna ja Sami.

”Meidät on jo otettu aivan ihanasti vastaan Viitasaarella, kun olemme järjestäneet asunto- ja lapsen hoitopaikka-asioita. Koti meille on jo löytynyt ja nyt odotamme innostuneina ja jännittyneinä, että pääsemme aloittamaan Viitasaarella”.

Viitasaarelle tultuaan Minna palaa työelämään, hän on ollut äitiyslomalla vajaan vuoden ikäisen Emma-tytön kanssa.

Kolehmaisten lisäksi K-Supermarket Viitasaaressa ja K-Market Koulumäessä työskentelee yhteensä 15 kaupan ammattilaista.

”Kiitämme asiakkaitamme Viitasaarella tästä ajasta, jonka täällä vietimme. Lähtömme syyt ovat henkilökohtaiset, haluamme asumaan lähemmäksi meille tärkeitä ihmisiä”, kiittävät nykyiset kauppiaat Heidi Varrio-Koskiranta ja Sami Koskiranta.