Ville ja Lumia Hjelt kauppiaiksi Lahden Neste K Kivistönmäkeen

Jaa

Ville ja Lumia Hjelt aloittavat yrittäjänuransa maaliskuun puolessavälissä Lahden Neste K Kivistönmäessä.

Ville Hjelt kertoo, että hänen työuransa huoltoasemalla on alkanut vuonna 2015 ja juurikin Neste K Kivistönmäellä. ”Lähdemme odottavin ja innostunein fiiliksin kauppiasurallemme. Neste K Kivistönmäki omaa pitkät perinteet lahtelaisena huoltoasemana ja sitä on uudistettu aina ajan hengen mukaiseksi”, Ville ja Lumia Hjelt kertovat.

Kauppiasparin suunnitelmat ovat selvät: ”Teemme asiakkaillemme Neste K Kivistönmäestä Lahden alueen laadukkaimman ja palvelevimman liikenneaseman.”

”Tulemme jatkamaan Neste K -ketjun vastuullista toimintaa. On kunnia-asia työskennellä maailman vastuullisimman ruokakaupan parissa. Panostamme myös kovasti turvallisuuteen, jotta liikenneasemallamme on turvallista asioida ja työskennellä”, Hjeltit linjaavat.

Ville on kouluttautunut urheiluhierojaksi mutta kaupan ala vei hänet mukanaan. Työuraa löytyy lahtelaisilta huoltoasemilta, ja kauppiasharjoittelun hän on suorittanut Neste K Tuuliharjassa. Ennen yrittäjänuraansa hän on työskennellyt K-Citymarket Karismassa. ”Haluan lähettää erityiskiitokseni kauppiasvalmentajalleni Tuomo Siiralle”, Ville kiittää.

Lumia on koulutukseltaan sosionomi AMK. Hän on työskennellyt sosiaalialalla aikuissosiaalityössä ja Kelassa. Kaupan työ ei ole myöskään hänelle vierasta. Lumia on työskennellyt useamman vuoden K-Supermarket Masissa ja apulaismyymäläpäällikkönä vaatetusalalla. Lumia on parhaillaan hoitovapaalla mutta osallistuu kaupan työhön aina, kun vain pystyy.

Hjeltien perheeseen kuuluu 1,5-vuotias tytär ja suomenlapinkoira. Vapaa-aikaa he viettävät perheenä kaikkea mukavaa yhdessä puuhaillen ja muun muassa luonnossa liikkuen. Villen ja Lumian sydäntä lähellä on kalastus, viime vuosina he ovat innostuneet myös frisbeegolfista.