Vuoden 2018 K-Raudan palkinnon pokkasi kauppias Kimmo Tirkkonen Lahden K-Rauta Holmasta

Jaa

Tiukan kisan kakkoseksi tuli Turun K-Rauta Kuninkoja ja kauppias Sami Aalto. Kolmossijan otti K-Rauta Mikkeli ja kauppias Markus Pokela.

”Tämä on ennen kaikkea tosi tärkeä tunnustus kaupan henkilökunnalle kovasta työstä. Seiniä voidaan rakentaa ja tavaraa tilata kauppaan, mutta pelin ratkaisee hyvä porukka ja hyvä henki”, Kimmo Tirkkonen sanoo ja jatkaa: ”Hyvän henkilökunnan lisäksi kauppiaalla on rooli ohjata porukkaa. Kotiväellä on myös tärkeä osa. Puolisoni on apuna kaupassa viikonloppuisin ja iltaisin, vaikka hän ei ole virallisesti palkkalistoilla. Ja tottakai hyvä yhteispeli asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa on välttämätöntä. Meillä on nyt hieno strategia niin Keskossa kuin K-Rauta-ketjussa. Strategian yhtenä osa-alueena on kauppakohtaisen liikeidean toteuttaminen, mikä tarjoaa kauppiaille mahdollisuuden ja vapauden tehdä omanlaisia muista erottuvia kauppoja. Näin päästään tekemään positiivisia asioita, mitkä näkyvät asiakasrajapinnassa parantuneena palveluna ja lisääntyvänä myyntinä”, Tirkkonen lisää. 

Vuodelta 2018 valittiin lisäksi parhaiten menestyneet kaupat asiakastyytyväisyydessä, ketjuvalikoimasaatavuuden kehittäjä ja suunnittelu- ja palvelumyynnissä.

Paras asiakastyytyväisyys -tunnustus meni K-Rauta Kiuruvedelle ja kauppias Harri Heiskaselle. Kovatasoisen kamppailun muille kärkisijoille ylsivät Helsingin K-Rauta Malmi (kauppias Marko Rinne) ja K-Rauta Ristiina (kauppiaat Esa Tukiainen ja Pekka Tukiainen).

Kauppias Jarmo Turusen Helsingin K-Rauta Ruoholahti ylsi voittajaksi Paras suunnittelu- ja palvelumyynti -kategoriassa. Voittajan taakse jäivät hyvillä tuloksilla K-Rauta Vaala (kauppias Mikko Kilpeläinen) ja K-Rauta Kauhajoki (kauppiaat Saija ja Juha Happonen).

Paras ketjuvalikoimasaatavuuden kehittäjä –tunnustuksen sai K-Rauta Mäntsälä (kauppiaat Jenny ja Jonne Pirttikoski). Kärkisijoilla olivat myös K-Rauta Kajaani (kauppias Antton Rossi) ja K-Rauta Tornio (kauppiaat Mika Innanen ja Sakari Innanen).

Vuoden grillikaupaksi nousi Porin K-Rauta Satakunnankatu ja kauppias Sami Saarikallio. Toiseksi ylsi K-Rauta Järvenpää (kauppias Taina Källi) ja kolmanneksi Espoon K-Rauta Merituuli (kauppias Petri Lappalainen).

Onnittelut kaikille voittajille!