Vuoden 2019 parhaat Intersport-kauppiaat ovat Juha Vuojärvi ja Mervi Ilmakangas Keravalta

Jaa

Keravan Intersport-kauppiaat Juha Vuojärvi ja Mervi Ilmakangas on palkittu vuoden 2019 parhaina Intersport-kauppiaina.

 

Juha ja Mervi ovat toimineet Keravan Intersportin kauppiaina keväästä 2015 lähtien. Palkitseminen tuli kauppiaille täytenä yllätyksenä: ”Teemme parhaamme henkilökuntamme kanssa kaupalla, että voimme täyttää asiakkaidemme toiveet ja palvella heidät mahdollisimman hyvin. Hienoa, että se on huomattu niin ketjussa kuin asiakkaiden parissa.”

”Olemme suunnattoman ylpeitä ja kiitollisia ammattitaitoisesta, vuosien kokemuksen omaavasta henkilökunnastamme, jonka kanssa yhteen hiileen puhaltaminen ja päämäärien tavoittelu on saumatonta. Suuri kiitos myös kaikille ihanille asiakkaille, kaupalla tavataan!” kiittelevät Juha ja Mervi.

Juha ja Mervi kertovat, että palkitsemista juhlistetaan henkilökunnan kanssa sopivana hetkenä. ”Haluaisimme juhlia tätä myös asiakkaidemme kanssa mutta näissä olosuhteissa panostamme ennen kaikkea turvallisuuteen kaupassamme. Kyllä me kuitenkin jotain vielä keksimme!” lupaavat kauppiaat.

Palkinnon myöntämisen kriteerit ovat konseptin toteutuksen, myynnin kehityksen, asiakastyytyväisyyden ja kannattavuuden mittareissa. Intersport-ketju on palkinnut ketjun vuoden parhaan kauppiaan jo vuodesta 1990 ja tämä diplomi tuli jo toistamiseen Keravalle. Vuonna 1991 Arja ja Kyösti Leikoski pokkasivat samaisen kiertopalkinnon.