Vuoden 2019 Suomen paras K-Citymarket löytyy Pirkkalasta

Jaa

Vuoden 2019 parhaaksi K-Citymarketiksi on valittu kauppias Sami Sivosen luotsaama K-Citymarket Pirkkala. Katso alta myös muissa kategorioissa palkitut kaupat.

”Olen todella iloinen tästä tunnustuksesta! Haluan kiittää asiakkaitamme ja loistavaa henkilökuntaamme, joiden ansiosta kauppamme kehittyy joka päivä paremmaksi ja paremmaksi”, toteaa K-Citymarket Pirkkalan kauppias Sami Sivonen.

”Vuoden K-Citymarketiksi valitussa Pirkkalassa kaupan omaa liikeideaa ja toimintaa on kehitetty aktiivisesti ja systemaattisesti pirkkalalaisten tarpeita ja toiveita kuunnellen. Kaupassa on tehty jatkuvaa ja tuloshakuista kehitystyötä. Tämä näkyy kaupan asiakastyytyväisyydessä”, perustelee valintaa K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

K-Citymarket Pirkkalassa toteutettiin iso remontti vuonna 2018, jolloin kauppa uudistettiin täysin. K-Citymarketissa vieraillaan myös kauempaa. Kaupassa on panostettu erityisesti tuoretuotteisiin ja palvelutiskiin. Tämän lisäksi kaupasta löytyy muun muassa laadukas sushi-buffet, viihtyisä kahvio, todella iso makeisosasto ja nyt palkittu juomaosasto. Myös kaikki käyttötavaraosastot ovat hyvin hoidettuja, laadukkaita, viihtyisiä ja uudenaikaisia.

K-Citymarket Pirkkala on kasvattanut asiakastyytyväisyyttään ja sitä kautta myynninkehitystään jo toista vuotta. Uudistukset eivät jääneet remonttiin, vaan sen jälkeen kauppias Sami Sivonen on muun muassa ottanut käyttöön verkkokaupan, laajentanut aukioloaikojaan ja lisännyt palveluita, kuten esimerkiksi hankkinut ananaksen kuorintalaitteen. Uusimpana innovaationa kaupan palvelutiskitarjontaa on lisätty kiinalaisella ruoalla, jonka mahdollistaa yhteistyö lähialueen kiinalaisen ravintolan kanssa.

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaat kauppansa. Kaikki vuoden 2019 parhaiksi palkitut ovat:

  • Vuoden K-Citymarket: K-Citymarket Pirkkala
  • Lihakauppa: K-Citymarket Helsinki Ruoholahti
  • Hevi-kauppa: K-Citymarket Helsinki Easton
  • Kalakauppa: K-Citymarket Espoo Sello
  • Juomakauppa: K-Citymarket Pirkkala
  • Paras asiakaspalvelu: K-Citymarket Turku Kupittaa
  • Paras asiakaspalvelu käyttötavaraosastolla: K-Citymarket Heinola
  • Paras kassapalvelu: K-Citymarket Kotka
  • Vuoden verkkokauppa: K-Citymarket Espoo Iso Omena
  • Vuoden uudistajat: K-Citymarket Lappeenranta, K-Citymarket Jyväskylä Seppälä ja K-Citymarket Kotka

Lisäksi K-Citymarket-ketju myöntää kunniapalkinnon K-Citymarket Järvenpäälle, maailman parhaalle ruokakaupalle (IGD Awards: Store of the Year 2019 -voitto).