Vuoden kasvattajakauppiaat

K-ryhmän vuoden kasvattajakauppiaiksi on valittu Risto ja Hannele Niklas-Salminen Tampereelta, Turo Tikanmäki Turusta ja Kari Mylén Loimaalta.

Risto ja Hannele Niklas-Salminen työskentelevät kauppiaina Intersport Koskikeskuksessa Tampereella, ja Turo Tikanmäki luotsaa K-Marketteja Deli ja Moikoinen Turussa sekä K-Market Maskua. Kari Mylén toimii K-Rauta Loimaan kauppiasyrittäjänä

Kasvattajakauppiaan tunnustuksen myöntää vuosittain K-kauppiasliiton kolme toimialayhdistystä. Kasvattajakauppiaat saavat palkinnoksi 5000 euron stipendin Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiöltä. Huomionosoitus ja stipendi ovat tunnustus ansiokkaasta työstä henkilökunnan kouluttamisessa ja uusien kauppiaiden kasvatustyössä.

Onneksi olkoon kaikille vuoden kasvattajakauppiaille!

Kuvassa K-Rauta Loimaan Kari Mylén.