Ylöjärven K-Supermarket Linkin kauppias Jani Kangasniemi kauppiaaksi myös K-Market Vuorentaustaan

Jaa

Jani Kangasniemi aloittaa K-Market Vuorentaustan kauppiaana. Kauppapaikka on Kangasniemelle toinen.

Viimeiset kaksi vuotta Jani Kangasniemi on toiminut K-Supermarket Linkin kauppiaana ja asuu myös itse Ylöjärvellä. Kangasniemellä on takanaan pitkä, liki 20 vuotta kestänyt ura Keskossa kaupan taustatoiminnoissa. Hän on toiminut mm. K-market-ketjussa ketjupäällikkönä, joten tuntee K-Marketin potentiaalin hyvin.

– Haave kauppiasuralle lähtemiseksi kypsyi aikoinaan pitkään, mutta viimeiset kaksi vuotta K-Supermarket-kauppiaana ovat todistaneet, että olen viimein unelma-ammatissani. Olen pystynyt kehittämään K-Supermarket Linkkiä entistäkin paremmaksi ja on mahtavaa päästä upottamaan sormensa nyt uuteen kauppapaikkaan. K-Market Vuorentausta tulee Ylöjärven paras K-Market, kertoo kauppias Kangasniemi.

– Kuten Linkissäkin, haluan, että K-Market Vuorentaustan asiakkaille syntyy tunne siitä, että kauppa välittää heistä ja vastaa heidän tarpeisiinsa tarjoten sellaista valikoimaa ja palvelua, joka sopii alueen asiakkaille. Lähiruokavalikoiman rakentamisen aloitan paikallisista leivistä. Otan mielelläni kehittämisehdotuksia ja valikoimatoiveita vastaan, sanoo Kangasniemi.

K-Market Vuorentaustassa on ammattitaitoinen henkilökunta, jonka vahvaa osaamista kehitetään jatkossakin. Vuorentaustan henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden kauppiaan palvelukseen.

– Kuten olen aina sanonut, henkilökunta on kaupan sydän ja tärkeimmässä roolissa kaupan menestyksen kannalta, Kangasniemi painottaa.