K-Team Liveen valmistaudutaan jo

Jaa

Monessa kaupassa on jo laadittu valmiit nuotit, joiden tahdissa aiotaan ottaa ilo irti ainutlaatuisesta tapahtumasta.

K-MARKET RUUKISSA Raahen kupeessa odotetaan tapahtumaa jo malttamattomina. – Pienestä kaupasta emme koskaan ole päässeet porukalla K-Team Päiville. Nyt nautimme K-Team Livestä täysillä yhdessä, kauppias Katja Korvanen kertoo.

Suunnitelmat ovat jo valmiina. Tarkoitus on viettää iltaa yhdessä kauppiaan kotona. – Laitetaan yhdessä ruokaa, nautitaan virvokkeita, heijastetaan K-Team Live isolle näytölle, kauppias kuvailee. – Meillä on kaupassa ihan mahtava porukka, ja on äärettömän mukava viettää näinkin aikaa yhdessä!

LOIMAAN K-CITYMARKETIN kauppias Mari Koenkytö pitää virtuaalista K-Team Live -tapahtumaa aivan mahtavana ideana ja suunnittelee  järjestävänä henkilökunnalle uudenlaisen ”K-Team Päivän illan” Live-tapahtuman ympärille.

K-Team Päivät on ollut tärkeä osa syksyn kulkua. – Olemme perinteisesti osallistuneet päiviin yhdessä henkilökuntamme, ja päiväohjelmaan myös lastemme kanssa. Tänä vuonna ei ehkä saavuteta sitä samaa tunnelmaa eikä tietysti päästä tapaamaan muita K-ryhmäläisiä ja teollisuutta, mikä meille kauppiaina on tärkeää. Mutta idea Live-tapahtumasta on loistava, ja kannustan kauppiaita suunnittelemaan henkilökunnalleen tästä mukavan illanvieton. Olemmehan kaikki sen ansainneet.

K-SUPERMARKET VUOSAARESSA ehdittiin jo harmitella pyhäinpäivän viettoon K-Team Päivillä liittyneiden rituaalien peruuntumista. – Kun tieto K-Team Livestä tuli, se oli meille todella iloinen ja mieluisa yllätys – kuin puuttuva palanen pimenevään syksyyn, kauppias Sasu Hamina kertoo.

K-Team Live on herättänyt mukavaa pöhinää, ja kauppias on varannut sitä varten tilavan juhlapaikan, jossa konsertteja voidaan seurata turvallisuudesta huolehtien. Hamina kertoo odottavansa erityisesti Anssi Kelan esiintymistä K-väelle. – Häntä olen päässyt kuulemaan aiemminkin. On järkyttävän hyvä live-esiintyjä, tosi kova.

K-SUPERMARKET KANUUNASSA kaikki ovat mielissään siitä, että K-Team Päivien tilalle saadaan kuitenkin jotain mukavaa, kauppias Ville Meronen kertoo.

Kauppias oli jo ehtinyt varata henkilökunnan pikkujouluihin lähettyviltä kivan tilan juuri samaksi illaksi. Jos koronatilanteeseen ja ohjeistuksiin ei tule muutoksia ja kaikki menee hyvin, Meronen uskoo valtaosan henkilökunnastaan tulevan mukaan. – Striimaamme siellä seinälle K-Team Liven pyörimään taustalle. Tällaiset yhteisölliset tapahtumat ovat tosi tärkeitä, kauppias näkee.

TEKSTI Riitta Kilgast  ja Kirsi Suurnäkki-Vuorinen

Lue koko juttu 24.9. ilmestyvästä Kehittyvästä kaupasta