Kassahihnamiehen live-lähetyksillä yllättävän iso merkitys

Jaa

Jesse Nykänen keksi kerran iltavuorossa kuvata kassatyöskentelyään videolle ja laittoi siitä someen hassun videoklipin Jessen kassalta. Kun vuoro loppui, puhelin oli tukkeutunut viestitulvasta. Syntyi idea, että tätähän voisi tehdä instassa livenä.

Perjantaisilla Kassahihnamies-lähetyksillä on sittemmin ollut yllättävän iso merkitys merkitys K-Market Rautatienkadulle, jossa Jesse työskentelee. Asiakkaat ajoittavat ostoksille tulonsa videoinnin aikaan päästäkseen live-lähetykseen, ja lähetyksen kautta tulee tuotetoiveita ja kysymyksiä kaupassa työskentelystä.

– Mieleenpainuvinta palautetta olen saanut kesätyöntekijöiden työhaastatteluissa, kun jotkut ovat maininneet live-lähetysteni innostaneen heidät hakemaan meiltä kesätyöpaikkaa. Työnteko kaupassa oli heistä vaikuttanut niin hauskalta ja työilmapiiri hyvältä.

Lahdessa kauppiasäitinsä K-Marketeissa vuodesta 2017 työskennellyt Jesse sanoo, että kauppa on tärkeä nuorten työllistäjä ja työelämän opettaja. Hän on itsekin jo päässyt perehdyttämään nuoria kesätöihin. Liikkeelle lähdetään aina ihan perusasioista.

Nuorimies viihtyy työssään. – Kun on hyvä porukka ja työilmapiiri, se välittyy asiakkaille asti. Meillä on sopivassa suhteessa nuoria innovatiivisia myyjiä ja kokeneempia rautaisia kaupan alan ammattilaisia. Reippaus, hymy ja katsekontakti asiakkaisiin ovat tärkeitä juttuja, hän tietää. 

Vapaalla Kassahihnamies opiskelee tai heittäytyy painonnostajaksi. Siitä lajista meriittiä – jopa Suomen mestaruuksia – löytyy.

 

Kassahihnaliveen pääset Jessen Instagram-tilin kautta:

https://www.instagram.com/jessenykanen/

 

Teksti: Riitta Kilgast

Kuva: Studiohalme

 

Lue lisää Kehittyvästä kaupasta 4/2019.