”Olisipa jo 3. päivä marraskuuta”

Jaa

Tampereen seudun K-kaupoissa ollaan hyvillään, kun K-Team Päivät järjestetään muutaman vuoden tauon jälkeen taas Mansessa. Ammattimessuja, julkkisasiantuntijoiden esityksiä sekä tietysti huippuartistien tähdittämiä iltabileitä odotetaan innolla. Ihan tärkeintä taitaa kuitenkin olla iloinen ja rento yhdessäolo työkavereiden ja muun samanhenkisen K-porukan kanssa.

”Olisipa jo 3. marraskuuta!”

”Ilman muuta ollaan aina mukana K-Team Päivillä, on tapahtuma sitten missä vaan! Nyt kun se on vielä täällä Tampereella, veikkaan suurimman osan meidän talostamme, ehkä jopa 100 henkeä, olevan lähdössä. Tapahtuma on kiva tapa viettää yhdessä aikaa ja tehdä työporukalla jotain muuta kuin töitä.

Parasta päivillä ovat tietenkin Ammattimessut ja illan bileet! Meille toimistotyöntekijöille ei messuista ole varsinaisesti ammatillista hyötyä, mutta pääsemme siellä näkemään, mitä uutuuksia on tulossa ja mitä ovat tämän päivän trendit. Tietty maistiaiset, kilpailut ja arvonnatkin houkuttelevat.

Joka vuosi odotamme tapaavamme päivillä asiakkaitamme. Heidän kanssaan tulee pidettyä yhteyttä vain puhelimitse ja sähköpostilla, joten K-Team Päivät on oikeastaan ainoa paikka, jossa saadaan äänelle kasvot.”

Projektiasiantuntija Päivi Viitasaari & työkaverit

Kesko Oyj/SSC HR-palvelut

Keskon SSC HR-palveluissa maltetaan tuskin odottaa K-Team Päiviä. Yläkuvassa Päivi Viitasaaren (takana vas.) kanssa kauppojen palkanlaskijoita: Merja Jääskeläinen, Karita Salminen ja Hanna Viitasaari; työkavereiden sylissä Susanna Helander.

”Mukavia ihmisiä tapaamaan”

”Meitä on alustavasti neljä Kekkosentien Nesteeltä osallistumassa. Minulle kerta on ensimmäinen ja odotan innolla, olen kuullut paljon mukavia juttuja näistä Päivistä. Tarkoitus on siellä tutustua tavarantoimittajien uutuuksiin, tavata kollegoita ympäri Suomea, nähdä vanhoja tuttuja ja viettää mukava päivä yhdessä työn ja vapaa-ajan merkeissä. Odotan erityisesti ammatillisia vinkkejä ja kuulumisia, ja tietysti upeita bändejä livenä ja lavalla – varsinkin Eppuja😍.

Olen aina valmis tapaamaan mukavia ihmisiä ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta parhaan musiikin ja esiintyjien kera.😊”


Sari Peltosalo
Neste K Kekkosentie, Tampere

”Kannattaa lähteä verkostoitumaan”

”Olen osallistunut tapahtumaan kerran, työskentelin silloin Neste-asemalla Espoossa. Yritän päästä kuuntelemaan ainakin Kalle Palanderia ja Totti Karpelaa. Karpelaa olen kuullut aiemminkin, oli mielenkiintoinen ja dynaaminen esitys. Ammattimessuilta haetaan inspiraatiota omaan myymälään. Ainakin viimeksi esillä oli paljon uutuuksia, joita pääsi myös maistelemaan. Olisi hienoa nähdä kaikki esiintyjät, tänä vuonna paikalla onkin todella isoja nimiä. Odotan rentoa seurustelua, uusia ideoita, hyviä esityksia ja puheita.

Hyvä syy lähteä mukaan on verkostoituminen. Tapahtumassa näkee paljon saman alan ihmisiä, joihin pääsee tutustumaan.”


Eveliina Forsström
Neste K Kekkosentie, Tampere

”Innolla odotan kaikkea”

”Ilmoittautuminen on kaupassamme vasta alkanut, mutta uskon että saamme hyvän ryhmän kasaan. Itse olen ollut jo muutaman kerran mukana. Olin aivan innoissani, kun taannoin huomasin Kehittyvä Kauppa -lehdestä, että K-Team Päivät järjestetään taas tauon jälkeen Tampereella.

Innolla odotan, mitä kivaa uutta yhteistyökumppanit messuilla esittelevät. Kalle Palanderin ja Totti Karpelan esitykset olisi mielenkiintoista kuunnella. Illalla sitten jalalla koreaksi JVG:n sekä Ylöjärven ylpeyden Eppu Normaalin tahtiin.”


Talouspäällikkö Katri Puustinen
K-Rauta Lielahti, Tampere

”Ihan huippu tapahtuma!”

”Henkilökunnastamme suurin osa on lähdössä mukaan nyt kun tapahtuma on omassa kaupungissa. Olen itse käynyt päivillä Turussa, Helsingissä ja Tampereella, ja kivoja reissuja ovat olleet! Tykkään kierrellä messuilla, bongata uusia tuotteita, nähdä entisiä työkavereita ja tuttuja. Esiintyjistä kiinnostavat Apulanta, JVG ja stand up.

Parasta on päästä yhdessä työporukan kanssa viettämään vapaa-aikaa. Odotan myös mukavia uusia kokemuksia ja tietysti hyviä hyviä iltajuhlia! Päiville kannattaa tulla ainakin kuuntelemaan hyvää musaa, testaamaan uusia tuotteita, syömään ja juomaan hyvin ja tutustumaan uusiin K-ihmisiin. Minusta K-Team Päivät on ihan huippu tapahtuma! 😁”


Heviosaston hoitaja Triinu Turu
K
-Supermarket Nekala, Tampere

”Tervetuloa kalamaailmaan!”

”Ammattimessuilla kaupan väkeä odottaa upea kalamaailma, jonka rakennamme yhdessä Suomen keskeisten kalatoimijoiden kanssa. Tarkoitus on tuoda kaupoille uusia ideoita ja näyttää, mitä omaa ja erilaista kullakin kalatoimijalla on tarjolla. Osastolla esitellään myös kalaan liittyviä monipuolisia koulutuksia, joilla kalaosastolla työskentelevät voivat laajentaa ammattitaitoaan. Yhteinen tavoitteemme on saada kuluttajat käyttämään kalaa monipuolisemmin ja ymmärtämään, että kalasta on moneksi.

Toivomme, että runsaasti kauppojen henkilökuntaa tulee meidän osastolle viihtymään ja keskustelemaan rohkeasti kalaan liittyvistä asioista. Nyt on harvinainen tilaisuus tavata suurin osa kalatoimijoista kerralla!”


Valikoimapäällikkö Nikke Haanperä
Kesko

”Hyviä tarjouksia teema-alueella”

”Ammattimessujen käyttötavaran teema-alueelle on tulossa Suomen johtavia bränditaloja ja brändejä, ja mukana on ensikertalaisiakin. K-ruokakauppiaiden kannattaa yhdessä henkilökuntansa kanssa tulla tutustumaan heti valmiisiin, ajankohtaisiin käyttötavarakokonaisuuksiin ja esillepanoratkaisuihin sekä meidän omalle että tavarantoimittajien osastoille. Valmiilla kokonaisuuksilla voi vahvistaa kauppakohtaista liikeideaa ja monipuolistaa oman kaupan käyttötavaratarjontaa. Kiristyneessä kilpailussa omat merkit, kuten Pirkka ja mywear, ovat kaupoille hyvä keino erilaistaa valikoimaa ja kasvattaa kannattavuutta.

Odotamme paikalle paljon kaupan väkeä! Kaupallisten ratkaisujen tekeminenkin onnistuu, sillä osastoilla on huipputarjouksia, jotka ovat voimassa vain messupäivänä.”


Myyntipäällikkö Pirjo Timonen
Kesko

 

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan nauttimaan monipuolisesta tapahtumasta. Käy katsomassa tarkemmat tiedot tapahtumasta K-Team Päivistä www.k-kauppiasliitto.fi/ktp2018 ja seuraa tapahtuman päivityksiä myös Facebookista!

Teksti: Riitta Kilgast